Simona Ionescu / Redactor Șef

Cunoscuta prezentatoare TV Anca Alexandrescu susține că s-a îmbolnăvit din cauza vaccinului Covid. „Nimeni nu are curaj să spună direct!”

Cunoscuta prezentatoare TV Anca Alexandrescu susține că s-a îmbolnăvit din cauza vaccinului Covid. „Nimeni nu are curaj să spună direct!”
De când pandemia a pus stăpânire pe întreaga omenire, mai marii țărilor susțineau cu tărie că doar vaccinul ne poate ține departe de boală și moarte.

Odată cu vaccinarea împotriva coronavirusului, vin și reacțiile adverse. Sunt mulți cei care au avut de suferit, dar au păstrat totul în tăcere. Anca Alexandrescu sparge gheața.

Cunoscuta prezentatoare TV Anca Alexandrescu susține că s-a îmbolnăvit din cauza vaccinului Covid. „Nimeni nu are curaj să spună direct!”

Despre reacțiile adverse pe care vaccinul împotriva coronavirusului au îndrăznit să vorbească și unele cadrele medicale, dar mai mult în cercuri închise, pentru că sunt rari cei care au reușit să pună vreodată punctul pe I. Iar oamenii, din ce spun sursele, încep să aibă tot mai multe probleme de sănătate. Astăzi, prezentatoarea TV, Anca Alexandrescu, și-a pus sufletul pe tavă, asumată și spune ce a pățit după ce s-a vaccinat.

Pai numai ca să citească efectele adverse de la Pfizer, le-ar lua vreo 9 pagini

„(…) Toți papagalii ăștia care își spun zilnic politicieni. Unul nu ar ieși să vorbească, de exemplu, despre efectele adverse ale vaccinurilor anti Covid. Aș vrea să-i aud pe Câțu, Iohannis, Arafat care se jurau pe roșu că e sigur sigur vaccinul și salvează vieți. Dar tac mâlc. Ba chiar cumpără vaccinuri mai departe.

Nu mai îndrăznesc să ne spună că trebuie și doza nspe și că vine valul infinit. Păi, numai ca să citească efectele adverse de la Pfizer, le-a lua vreo 9 pagini! Și asta doar pentru că i-a obligat instanța pe cei de la Pfizer anul asta să le facă publice. Dar luna după lună, lista crește. Și ei se ascund.

Dar lasă că azi sparg eu gheața și discut despre ele. Chiar eu sunt pe lista ultimelor efecte pe care Agenția europeană a medicamentului le-a anunțat. Și am invitat-o pe doctorița căreia m-am plâns prima oară după vaccin de aceste efecte ca să ne explice cum e”, spune Anca.

„Să nu aud că mă amendează CNA pentru conspiraționism, pentru că mă voi duce la ei cu toate analizele pe care le-am făcut după vaccin”

De asemenea, prezentatoarea susține că în legătură cu vaccinul chiar și specialiștii au început să aibă dubii, dar nimeni nu are curaj să vorbească pe față. Pentru că atunci cine a greșit, va trebui să și plătească. „Dar și pe Diana Șoșoacă pe care, vă spun sincer, nu am crezut-o când spunea că poate da infertilitate. Azi, toți ăștia care râdeam de ce spunea ea, constatăm că și specialiștii încep să aibă dubii serioase.

Sigur, nimeni nu are curaj să spună direct ce și cum, dar subiectul trebuie discutat și văzut ce e de făcut și cine trebuie să plătească. Să nu aud că mă amendează CNA pentru conspiraționism, pentru că mă voi duce la ei cu toate analizele pe care le-am făcut după vaccin și de mână cu medicii care mă supraveghează”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre