Simona Ionescu / Redactor Șef

Cuplul de la Hollywood, căsătorit de 24 de ani, despre care se spune că soțul e gay, dă explicații

Cuplul de la Hollywood, căsătorit de 24 de ani, despre care se spune că soțul e gay, dă explicații
Deborra-Lee Furness a vorbit despre zvonurile care spun că soțul ei Hugh Jackman este „gay”, în timpul apariției sale în emisiunea Anh's Brush with Fame.

Actrița și producătoarea Deborra-Lee Furness (64 de ani) și-a dat ochii peste cap atunci când a fost întrebată de gazda emisiunii, Anh Do, dacă soțul ei este gay.

„Văd aceste reviste și sunt atât de răutăcioase … Sper că oamenii își dau seama că totul este inventat. Hugh a fost gay atâția ani și eu am fost gay când am făcut filmul Shame din 1988. Au fost șocați când m-am căsătorit. E doar greșit. Este ca și cum cineva i-ar spune lui Elton John: Oh, ești straight. Sunt sigură că ar fi supărat. Și ce dacă! Despre ce discutăm aici … Este vegetarian … Este gay?”, a spus ea.

Deborra-Lee a declarat că nu acordă „atenție bârfelor gay

„Replica pe care am auzit-o a fost: Wolverine? Cine s-ar fi gândit? Hugh și cu mine nu acordăm mare atenție acestui lucru. Este cam tragic faptul că acești oameni nu au nimic mai bun de făcut decât să bârfească despre oameni pe care nu îi cunosc”, a spus ea în 2011.

Zvonurile despre sexualitatea lui Hugh l-au afectat pe actorul multi-talentat în vârstă de 51 de ani în cea mai mare parte a carierei sale. Hugh a abordat speculațiile într-un interviu cu The Hollywood Reporter în 2013 și a dat vina pe internet.

„Chiar de curând, pe ea o dă peste cap această bârfă. Ea spune că este peste tot!”, a spus el despre zvonurile online, adăugând că Deborra-Lee accesează internetul mai mult decât el. 

Producătorul X-Men, Lauren Shuler Donner, a eliminat de asemenea, speculațiile în același interviu cu The Hollywood Reporter.

„L-am văzut cu Deborra de la începutul călătoriei lor la Hollywood și am fost pe cinci platouri de film cu el și nu l-am văzut niciodată rătăcit, nu l-am văzut niciodată cu ochii pe nimeni”, a declarat  Lauren Shuler Donner.

De unde au pornit zvonurile

Conform publicației The Metro din 2018, Hugh a abordat din nou zvonurile, la un radio din SUA: „Unii băieți se supără, unii spun că nu spun că sunt gay”. Hugh crede că zvonurile au început după rolul său în emisiunea de la Broadway din 2003, The Boy From Oz.

„Am închis literalmente buzele … Am început să râd atât de tare. Așa că am rămas, sărutându-l, pentru că m-am gândit că ei vor doar să râdă. Toată audiența a putut vedea corpul meu tremurând, așa că au început zvonurile”, a spus Hugh, amintindu-și că a trebuit să-și sărute co-starul pe scenă.

Tot în Anh’s Brush with Fame, Deborra-Lee a spus că i se pare frustrant atunci când oamenii îi spun cât de „norocoasă” este că este căsătorită cu vedeta The Greatest Showman și cum uneori oamenii o fac să se simtă de parcă ar fi „câștigat o tombolă”.

„Oamenii nu își dau seama că este grosolan să spui asta… dar asta este showbizul și Hollywoodul și marca lui Hugh Jackman”, a spus ea.

Dar, după 24 de ani de căsătorie, Deborra-Lee a spus că și-a dat seama că totul face parte din a fi căsătorită cu o celebritate de la Hollywood. Deborra-Lee a vorbit și despre întâlnirea cu Hugh în platoul serialului australian Correlli, în 1995. Ea a dezvăluit că a existat o „atracție instantanee” între ei și a spus că și-au mărturisit sentimentele unul pentru celălalt în bucătăria lui Hugh într-o noapte și că au rămas împreună de atunci.

Sursă foto: Instagram

Ardiles din „Las Fierbinți” a lucrat la Evenimentul zilei. Mărturisiri cu Mihai Mărgineanu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre