A trăi împreună poate suna ca ceva de muncă, dar există mai multe modalități prin care cuplurile pot depăși provocările împreună. Vrem să vă ajutăm pe voi și partenerul vostru să mențineți o relație lină, așa că împărtășim câteva lucruri pe care le fac cuplurile pentru a avea o viață fericită și pașnică împreună.
Sunt de acord cu programele lor
De la crearea unui calendar de lucruri de făcut, până la discutarea programelor de somn și a limitelor personale, cuplurile trebuie să facă compromisuri și să stabilească linii directoare pentru a trăi împreună.
Potrivit unui sondaj, obiceiurile proaste din baie pot provoca, de asemenea, destrămări. Așadar, este important să conveniți cu privire la regulile casei dacă nu doriți ca relația să se destrame. Cine are prioritate de utilizare dimineața? Scaunul de toaletă trebuie să fie sus sau jos?
Împărtășesc treburile
Un studiu a menționat că 56% dintre respondenții căsătoriți consideră că împărtășirea treburilor este foarte importantă pentru o căsătorie reușită. Acest lucru se aplică și cuplurilor care locuiesc împreună.
Partenerii își pot crea propriul sistem de atribuire a sarcinilor, în funcție de abilitățile și programele lor. De asemenea, pot face unele treburi împreună ca o formă de legătură productivă.
Ei învață cum să facă față reciproc obiceiurilor enervante
Când cuplurile încep să locuiască împreună, atunci observă fiecare ciudățenie. Orice obicei prost iese în evidență și provoacă nervi – lăsând șosete murdare pe podea, mestecând prea tare, luând prea mult timp pentru a se pregăti și lista continuă.
O modalitate prin care cuplurile evită să se înnebunească reciproc este să găsească modalități de a face față acestor obiceiuri enervante. Psihologul clinic autorizat Daphne de Marneffe, doctorat, recomandă, de asemenea, să evalueze dacă urechea animalelor de companie poate fi ușor ignorată sau dacă este vorba despre un acord care trebuie discutat.
Premiile Oscar 2021 vor avea loc într-o gară. Iată cum arată locația!
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook