Simona Ionescu / Redactor Șef

Cutremur în fotbalul românesc. Adrian Mutu are mai mulți copii

Cutremur în fotbalul românesc. Adrian Mutu are mai mulți copii
A avut multe iubite, căsnicii ratate, dar Adrian Mutu e extrem de sensibil și face fapte cu adevărat incredibile.

Când vine vorba de copii, Adrian Mutu se emoționează. Are un motiv bine întemeiat, pe care nu l-a știut nimeni până acum.

Cutremur în fotbalul românesc. Adrian Mutu are mai mulți copii

Își adoră copiii, dar nimeni nu s-a gândit că Adrian Mutu ar fi putut să facă așa ceva. Invitat în podcastul lui Codin Maticiuc, sportivul a făcut o declarație cu adevărat tulburătoare. El a mărturisit că este extrem de impresionat atunci când se aduce vorba de orfelinate și micuții care-și duc zilele acolo.

Există și un motiv: Adrian Mutu a avut grijă de mai mulți copii, iar doi dintre acești au ajuns oameni cu funcții înalte. E vorba de o fată care lucrează la NASA și un băiat cu care Mutu se mândrește, pentru că este avocat.

„Lumea nu ştie sau îşi imaginează că atunci când vorbeşti de orfelinat, de copii orfani, e un lucru sensibil. Pe mine chiar mă interesează, eu şi familia mea am avut grijă de nişte copii, de mici, până când au terminat facultatea. Doi dintre ei au ajuns foarte bine.

O fată este în America, lucrează undeva la NASA, îmi zicea tata, iar celălalt băiat este avocat. Mă bucură acest lucru, că am putut să schimb două vieţi a unor copii care păreau loviţi de soartă”, a mărturisit Adrian Mutu.

Suferă mult după fetițele lui

Chiar dacă în acest moment e foarte fericit alături de Sandra și băiatul lor, Tiago, Adrian Mutu suferă enorm că-și vede rar fetițele din căsnicia cu Consuelo, care sunt în Republica Dominicană.

„E mai mult decât trist. E foarte trist! Bineînțeles că îmi lipesc. Vineri voi pleca în Republica Dominicană pentru a-mi vedea fetele. Dar asta e viața. Au fost anumite alegeri pe care eu și mama lor le-am făcut. Trebuie să trăim cu asta și să gestionăm situația cât mai bine posibil. Până acum, lucrurile merg bine”, a mai spus Mutu.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre