Simona Ionescu / Redactor Șef

Cutremur în Giulești. Președintele Rapidului, Daniel Niculae, a fost săltat de mascați

Cutremur în Giulești. Președintele Rapidului, Daniel Niculae, a fost săltat de mascați
Ziua de 14 martie a fost una extrem de grea pentru patronul Rapidului, Daniel Niculae. Chiar la primele ore ale dimineții, acesta a fost luat de mascați.

Președintele Rapidului, Daniel Niculae, ar fi implicat într-un dosar cu arme și muniții. El a fost luat în această dimineață de mascați de acasă.

La scurt timp de la neplăcutul eveniment, Dan Șucu, patronul Rapidului, a confirmat informația și s-a arătat șocat de ceea ce se întâmplă. Acesta a mărturisit totodată că la ultimul eveniment unde a fost alături de Daniel Niculae a fost „superb”.

„Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă”

„Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă”, a declarat Dan Șucu, conform as.ro.

Daniel Niculae s-a retras din activitatea de jucător în anul 2018

Jucător profesionist tot la echipa Rapid, Daniel Niculae s-a retras din viața profesională în anul 2018. Trei ani mai târziu, în anul 2021, acesta a devenit președintele clubului Rapid.

Dan Șucu, patronul Rapidului

Daniel Niculae a fost sunat de polițiști, dar nu a răspuns la telefon

Potrivit surselor, polițiștii ar fi ajuns la Daniel Niculae acasă, după ce ar fi fost sunat de aceștia, dar nu ar fi răspuns la telefon. De altfel, se cunoaște că acesta nu ar răspunde niciodată atunci când este sunat de pe numerele de telefon necunoscute.

Conform gsp.ro. cercetările ar avea legătură cu materialele pirotehnice care ar fi fost introduse pe stadion de fanii Rapidului, iar Daniel Niculae ar fi martor în acest dosar penal. Echipa de fotbal Rapid a fost și sancționată de Comisia de Disciplină pentru că în meciul cu FCSB, fanii ar fi aruncat cu forțe și petarde. De asemenea, Rapidul a primit și amenda maximă, în valoare de 60.000 de lei.

A fost dus la audieri și liderul galeriei Rapid

Potrivit Digi23, la audieri a fost dus și Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapid și sunt vizați „foarte mulți membri ai galeriei, persoane extrem de periculoase, de aceea s-au ocupat de acest caz polițiștii din București specializați în astfel de grupări”. În urma perchezițiilor, au fost găsite mai mule arme, dar încă nu se știe dacă „au fost găsite la Niculae sau la casele ultrașilor”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre