Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Bittman s-a întâlnit cu fosta iubită de dragul fiului mijlociu

Dan Bittman s-a întâlnit cu fosta iubită de dragul fiului mijlociu
Chiar dacă nu mai formează un cuplu cu mama băieților, Dan Bittman are toate motivele să fie mândru. Toți trei fii sunt orientați spre muzică.

Dan Bittman (59 ani) și Liliana Ștefan (52 ani) au fost alături de fiul lor mijlociu, Patrick, când acesta a absolvit liceul. Părinții nu au fost căsătoriți și nu mai formează un cuplu, dar cei trei fii îi unesc pentru totdeauna.

Dan Bittman, un tătic fericit. Băieții lui fac muzică

Dan Bittman și fosta lui parteneră de viață, Liliana Ștefan, au fost din nou împreună când este vorba de copiii lor.

Cei doi părinți au postat pe paginile de socializare poze cu fiul lor mijlociu, Patrick, de la festivitatea de absolvire a liceului. ”Îl știu de când s-a înființat lumea. Lumea mea și lumea lui. De mic i-am zis în toate felurile posibile, de la Bobel, pentru că arăta ca o bobiță, la Prințul, pentru că are așa o atitudine.

El este Patrick, băiatul cu inima de aur și vorba de miere. Azi s-a încheiat un ciclu important pentru el, liceul. Urmează-ți visele, Patrick! Eu o să fiu mereu pe aproape, mândră de tot ce faci!”, a scris Liliana Ștefan, o mămică fericită.

Ambii părinți i-au fost alături lui Patrick, dar s-au pozat separat cu fiul lor.

Dan Bittman și Liliana Ștefan nu mai formează un cuplu. Au fost împreună 30 de ani și s-au separat pentru că ultima escapadă amoroasă a artistului a durat prea mult. Cei doi au împreună trei fii.

Băiatul cel mare, Alex, este deja un nume în muzică. Patrick va merge la Universitatea din Amsterdam, la Business. Marc, fiul cel mai mic al familiei Bittman, pășește pe urmele fraților săi mai mari.

Dan Bittman (59 ani) și Liliana Ștefan (52 ani) au fost alături de fiul lor mijlociu, Patrick, când acesta a absolvit liceul

Dan Bittman și Liliana Ștefan nu mai formează un cuplu

La sfârșitul lui 2020, Dan Bittman mărturisea că nu mai formează de patru ani un cuplu cu mama celor trei băieți ai lui și că de un an nici nu mai locuiau împreună. Vocalistul trupei Holograf spunea atunci că Liliana Ștefan a fost femeia pe care a iubit-o cel mai mult și că că lucrurile nu au mai funcționat. Din vina lui.

Astăzi, fiecare își vede de propria viață și mai sunt legați doar de băieții de care sunt tare mândri. Despre Liliana Ștefan nu s-au știut foarte multe. Totuși ea a declarat ea pentru protv.ro că, dacă ar putea, nu ar schimba nimic din trecutul ei. „A da timpul înapoi mi s-ar părea o acțiune de neasumare și nu aș face asta dacă ar fi posibil. Dar, dacă totuși s-ar întâmpla, nu aș vrea să schimb nimic din ceea ce sunt eu. Fiecare eveniment și întâmplare din viața unui om au un sens, un scop precis”, a spus Liliana Ștefan.


Dan Bittman a sfidat pandemia și a ieșit în club cu o topmodelă. Poliția a fost la datorie

Dan Bittman se laudă cu performanțele lui în amor. Ce-i spune lui Denise Rifai despre Mihaela Rădulescu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre