Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Diaconescu, la ziua unui lider de partid. Petrecere cu mască sau fără mască?

Dan Diaconescu, la ziua unui lider de partid. Petrecere cu mască sau fără mască?
Copreședintele AUR a dat mare petrecere de ziua lui. A împlinit 35 de ani și a avut un invitat de excepție.

Nimeni nu s-ar fi așteptat, dar, cum încurcate sunt căile Domnului, la ziua lui George Simion și-a făcut apariția însăși Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu, la ziua unui lider de partid. Petrecere cu mască sau fără mască?

Valul patru al pandemiei care face ravagii nu l-a speriat pe președintele AUR, George Simion. La aniversarea celor 35 de primăveri, acesta și-a strâns cei mai buni prieteni și a făcut petrecere de pomină. Evenimentul a avut loc în apropierea locuinței sale din Tunari, iar cele peste 100 de persoane care au venit, nu doar că nu au respectat nici un fel de distanțare, dar nu au purtat nici măști de protecție.

S-a mâncat oaie la proțap și s-au ascultat cântece patriotice

Petrecăreții și-au delectat papilele gustative cu fripturi de porc la grătar și nimeni nu a ratat preferata serii: oaia la proțap. Bineînțeles, că nimeni nu a stat locului, pentru că sârbele și horele au fost la ele acasă. Dar, așa cum îi stă bine unui român, s-au ascultat cântece patriotice. Inclusiv celebrul ”Imn al Golanilor” din Piața Universității anilor 1990.

Printre invitați s-a numit și Bobby Păunescu

Invitatul surpriză a fost fără îndoială Dan Diaconescu. Acesta s-a întreținut cu omul de afaceri Bobby Păunescu, dar și Dan Filimon, fost consilier al primarului Sectorului 1 al Capitalei, Daniel Tudorache. N-au lipsit nici copreședintele AUR, Claudiu Târziu, dar și senatorul AUR Sorin Lavric.

De ce nu are voie George Simion să intre în Republica Moldova

Cunoscut ca militant pentru unirea Moldovei cu România, George Simion are interdicție să mai intre în această țară până în anul 2023. Dacă până în 2009 nimeni nu auzise de numele lui, George Simion s-a făcut remarcat. El a fost cel care a aprins lumânări în fața casei fostului președinte Ion Iliescu, pentru victimele Revoluţiei şi Mineriadei din iunie 1990.

Sursă foto: libertatea, kanald

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre