Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Negru a vorbit despre cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care a primit-o. E tulburătoare

Dan Negru a vorbit despre cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care a primit-o. E tulburătoare
După 22 de ani a încheiat relația cu Antena 1 și a bătut palma cu cei de la Kanal D. Dar Dan Negru rămâne aceeași persoană cu suflet mare.

I-a surprins pe toți cu decizia de a lăsa Antena 1 pentru a începe o viață nouă la Kanal D. Care a fost mesajul pe care nu-l va uita niciodată.

Dan Negru a vorbit despre cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care a primit-o. E tulburătoare

În cei 22 de ani cât a stat la Antena 1, Dan Negru a fost surprins de nenumărate ori. Dar nimic nu se compară cu o declarație de dragoste pe care a primit-o de la unul dintre telespectatorii care au fost alături de el de-a lungul acestei perioade. Cuvintele domnului respectiv au pătruns adânc în sufletul prezentatorului.

„E ca și când soția mea încă ar fi în casă și se uită la dumneavoastră”

„Cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care am primit-o eu vreodată de la un telespectator. Eram la Cluj, a venit un domn la mine și mi-a zis: “Domnule Dan Negru, mie nu îmi place deloc de dumneavoastră, țipați, urlați, vă puneți în genunchi!”.

Și-mi zice: “Soția mea a murit acum patru ani și de atunci, de fiecare dată când apăreți la televizor, eu dau televizorul mai tare și îmi fac treaba prin casă! E ca și când soția mea încă ar fi în casă și se uită la dumneavoastră!”. A fost cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care mi-a zis-o mie un telespectator!”, a povestit Negru.

De ce nu a vrut să apară în nici o reclamă

De-a lungul timpului, Dan Negru a primit o mulțime de oferte extrem de bănoase, dar nu a vrut să-și asocieze numele cu nici o firmă. „Nu există prostălău mai mare decât sunt eu, și asta îmi zic toți colegii din breasla mea! În bancurile colegilor de televiziune, eu sunt prostălăul suprem, din cauza banilor, pentru că eu am refuzat orice asociere, în orice reclamă de-a lungul timpului, și crede-mă că am pierdut mult!

În anii 2000, aveam de exemplu un show care se numea «Academia Vedetelor» și erau vedetele legate la ochi, băgau mâna în acvarii. Era o isterie, copiii erau înnebuniți după emisiunea aia, cotele de piață erau fabuloase de audiență! Îmi amintesc că aproape nu cobora niciodată sub 60 la sută!

Și aia a coincis cu perioada în care au intrat în România multinaționalele, toate hypermarketurile astea, atunci au intrat și evident că își doreau să se asocieze cu cea mai de succes emisiune de televiziune și cu prezentatorul ei! Am fost dus cu pluta, nu m-am asociat, nu m-am băgat în nicio reclamă niciodată! Privind în urmă, n-am niciun regret! La capătul drumului, nu sunt doar banii! Nu mi-a părut rău”, s-a destăinuit el pentru Cancan.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre