Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Negru, mesaj tulburător pentru băiatul Mădălinei Manole. „Îmbrățisarea mamei…”

Dan Negru, mesaj tulburător pentru băiatul Mădălinei Manole. „Îmbrățisarea mamei…”
14 iulie 2010 a fost una dintre cele mai negre zile pentru români. Am pierdut-o pentru totdeauna pe Mădălina Manole.

A luat un insecticid și a uitat de tot și toate. Nimeni nu poate să știe ce a fost în sufletul ei, dar Mădălina Manole nu a vrut să mai stea pe acest pământ. De atunci au trecut 12 ani…

Dan Negru, mesaj tulburător pentru băiatul Mădălinei Manole. „Îmbrățisarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul”

A cunoscut-o pe Mădălina și a apreciat-o enorm. Dan Negru n-a putut să stea departe și i-a transmis un mesaj cu adevărat șocant lui Petru, băiatul artistei, pe care mama l-a adorat. Cuvintele lui Dan Negru au pătruns în sufletul tuturor celor care au citit ce a postat prezentatorul.

„Dragă Petru, citesc în ziare că azi împlinești 13 ani.  Am cunoscut-o pe mama ta, Mădălina. O femeie de ispravă care a lăsat urme atât de adânci in conștiința noastră încât, uite, vorbim mereu despre ea. Îmbrățișarea mamei durează mult după ce ti-a dat drumul. Mă gândesc de multe ori la mama ta. Când avea 35 de ani, ziarele spuneau ca e „trecută de prima tinerețe”. Așa erau vremurile, Petru. În anii aia, Regele Mihai sau Corneliu Coposu erau judecați după vârstă. Atât puteam!

„Să-ți trăiești frumos zilele, Petru!”

Azi, Smiley are vârsta mamei tale de atunci dar nimeni nu-i mai numără anii pentru că mama ta a schimbat o mentalitate în presă: că vârsta nu e o povară. Azi, cei 86 de ani ai lui Piersic, cei 51 ai mei sau cei 50 ai Andreei Esca nu mai sunt poveri. De la mama ta încoace ziarele au învățat că omul trebuie să-și trăiască frumos toate zilele vieții lui, la orice vârstă. Să-ti trăiești frumos zilele, Petru. E mult de când a plecat Mădălina… Dar îmbrățisarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul!”, au fost cuvintele prezentatorului.

S-a sinucis de ziua ei

A vrut să încheie lupta cu viața chiar de ziua ei. Înainte de a trece la cele veșnice a lăsat un mesaj scurt și sec, dar care spune totul despre suferința pe care a strâns-o în suflet: „Știu că mă iubește multă lume și îmi pare rău!” și „Nu mă mai simt frumoasă”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre