Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Negru a împlinit 50 de ani și ne-a oferit o poză cu el bebeluș

Dan Negru a împlinit 50 de ani și ne-a oferit o poză cu el bebeluș
Dan Negru a devenit nostalgic. A împlinit 50 de ani. A publicat o fotografie cu el, pe când era copil, dar tot cu gura până la urechi. La mulți ani!

Suntem obișnuiți ca Dan Negru să strige, să dea mult din mâini, să cadă în genunchi. Iată că până și pe el l-a lovit nostalgia. A împlinit 50 de ani.

În primele ore de la postarea unei fotografii din vremea când era copil, Dan Negru a primit sute de mesaje și 2.000 de inimioare.

Dan Negru a primit sute de mesaje și 2.000 de inimioare în câteva ore

Dan Negru, nostalgic. A împlinit 50 de ani

Dan Negru, nostalgic. Cine ar fi crezut? Suntem obișnuiți ca Dan Negru să strige, să dea mult din mâini, să cadă în genunchi.

“Îmi privesc fotografiile vechi.  Un băiețaș poartă numele meu… George Călinescu”, a comentat Dan Negru o fotografie cu el la câțiva anișori.

Dan Negru este celebru pentru succesul showurilor TV și pentru longevitatea carierei în televiziune. Este supranumit de presa din România și din Republica Moldova „Regele Audiențelor” datorită recordurilor de audiență tv pe care le-a stabilit de-a lungul anilor.

A fost inclus în „Top Host European Broadcast” datorită faptului că prezintă simultan spectacole tv internaționale de succes în două țări diferite, România și Republica Moldova.

Este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 21 ani consecutiv revelioane televizate, toate lider de audiență, conform studiilor de audiență oficiale.

Și-a început activitatea la Radio Timișoara în 1990, apoi a activat la TVR din 1994, din 2000 la Antena 1 si din 2008 la PrimeTV Chișinãu.

Este unul dintre discipolii lui Valeriu Lazarov.

Dan Negru, nostalgic. În februarie își serbează și copiii

În timp ce Dan Negru împlinește 50 de ani pe 23 februarie, fiica sa, Dara, a împlinit pe 12 februarie vârsta de 11 ani.

Cu această ocazie, tatăl ei i-a făcut cadou o excursie la Predeal. Turiștii l-au putut vedea astăzi pe Dan Negru alături de toată familia sa, pe pârtie. Prezentatorul chiar s-a oprit să dea și câteva autografe. În curând, pe 28 februarie, urmează aniversarea fiului.

Dan Negru împlinește 50 de ani pe 23 februarie, fiica sa, Dara, a împlinit pe 12 februarie vârsta de 11 ani

Dan Negru a povestit că se serbează în avans și el, nu doar fiica sa. ”Astăzi e ziua de naștere a fiicei mele, împlinește 11 ani, și am vrut să îi serbez ziua la munte, la Predeal.

Când eram mic, tata și mama mă aduceau la munte în fiecare iarnă. Acum, e vremea mea. Am schimbat rolurile, odată cu trecerea anilor.

Ne-am serbat, în avans, și eu, care sunt născut pe 23 februarie, și fiul meu, care pe 28 februarie împlinește 9 ani. Doar soția mea e născută în altă lună, în iunie”, a declarat prezentatorul.

De altfel, Dan Negru își ferește familia de evenimente mondene ori la emisiuni.

Dan Negru își ferește familia de evenimente mondene ori la emisiuni

”E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene. Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă.

Când am venit în București, un director de televiziune mi-a spus că, pentru a reuși în breasla asta, trebuie să devin un monden.

Au trecut vreo 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin un personaj monden”, a spus Dan Negru.


Florin Piersic l-a amuțit pe Dan Negru. ”Vreau să vă mângâi pe inimă, pe suflet”

Ce poveste minunată are Dan Negru despre Gică Petrescu!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre