Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Roba, ghinionistă în dragoste. S-a complicat situația și cu iubitul Beniamin

Dana Roba, ghinionistă în dragoste. S-a complicat situația și cu iubitul Beniamin
După ce a fost la un pas de moarte în urma loviturilor de la fostul soț, se pare că Dana Roba nu a tras nici acum lozul cel mare. Situația cu iubitul Beniamin nu e una strălucită.

Dana Roba nu are noroc la bărbați. De căsnicie s-a ales praful, iar relația cu iubitul Beniamin nu e ceea ce îi trebuie, deși sursele spun că ea trage cu dinții să fie bine.

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, Dana Roba ar trece prin momente grele și cu iubitul Beniamin, cu care se afișează peste tot. Să fie iubirea doar la nivel declarativ din partea lui și doar Dana să își dorească o relație așa cum scrie la carte? Indiferent care ar fi răspunsul, cârcotașii spun că bărbatul ar avea probleme cu jocurile de noroc, iar banii Danei s-ar duce la păcănele.

Banii Danei Roba sunt aruncați de Beniamin la jocuri de noroc?

Se aude că cei doi s-ar certa des din acest motiv, însă Dana ar vrea să țină ascuns acest secret. Și pentru ca toată lumea să știe că cei doi sunt fericiți, ea este cea care postează fotografii cu el și fetițele și îi face bărbatului tot felul de declarații. Sursele spun că Dana ar fi foarte speriată după calvarul prin care a trecut alături de Daniel Balaciu și simte nevoia să fie protejată. Așa că vrea, nu vrea, închide ochii la prostiile bărbatului.

Dana Roba, nedespărțită de iubitul Beniamin

Beniamin pleacă și vine când vrea

De asemenea, cârcotașii susțin că sunt momente în care Beniamin pleacă de acasă, dar se întoarce tot la Dana. Pentru că nicăieri nu ar fi primit cu atât de mult drag… Contactată de reporteri pentru a afla adevărul despre relația ei cu Beniamin, make-up artistul a spus că nu o mai impresionează nimic în această viață, pentru că a trecut prin mult prea multe nenorociri.

Bruneta spune că relația ei cu Beni este una cât se poate de frumoasă și nu dă socoteală nimănui pentru nimic. „Fetele mele îl iubesc mai mult decât pe tatăl lor natural. Și dacă ar fi să nu mai am treabă cu Beni, eu am trecut prin atât de multe că pot să le fac singură pe toate. Nu mă mai impresionează nimic. Am mașină, am copii, am casă, am masă. Dar noi ne înțelegem bine, așa că nu îmi mai pasă de ce spune lumea!”, a mărturisit Dana Roba.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre