Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Roba și Beniamin au trecut testul iubirii. Ce se întâmplă acum cu femeia lovită în cap cu ciocanul

Dana Roba și Beniamin au trecut testul iubirii. Ce se întâmplă acum cu femeia lovită în cap cu ciocanul
Cu câteva zile în urmă, Dana Roba anunța pe contul de socializare că relația ei cu Beniamin Branko s-a consumat și fiecare va merge pe drumul său. Iubirea a învins în cazul celor doi și lucrurile s-au schimbat.

Iubirea dintre Dana Roba și Beniamin Branko e tot mai puternică, iar cei doi au înțeles că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Dana Roba, Beniamin și fetițele vor pleca în vacanță

Dana Roba și Beniamin s-au împăcat. Despărțirea anunțată de vedetă n-a durat decât câteva zile, perioadă în care ambii au rezistat cu greu. Atât Dana Roba cât și Beniamin se iubesc cu patimă și își  găsesc liniștea unul în brațele celuilalt, așa că au decis să lase tot ce s-a întâmplat neplăcut deoparte și să-și vadă de viață.

Dana Roba a postat o nouă fotografie pe rețelele de socializare, în care apare alături de iubitul său și fetițe și i-a anunțat pe toți că urmează să plece într-o minunată vacanță.

Beniamin Branko, salvatorul Danei

Dana Roba, Beniamin Branko și fetițele vor pleca într-o binemeritată vacanță

Dana Roba nu poate uita că Beniamin a fost bărbatul care a salvat-o când se afla în cel mai greu moment al vieții, după tragedia provocată de fostul soț. De asemenea, acesta are o legătură foarte frumoasă cu fetițele make-up artistului, îi iubește fetițele, are grijă de ele și le răsfață.

Bărbatul nu are averi, dar compensează prin dragostea pe care o oferă, dar în acest moment numele lui apare într-un dosar în care are rolul de pârât. O firmă de recuperă i-a deschis proces, fiind vorba de o contestație în executare.

Toacă banii la păcănele?

În primăvara acestui an au existat multe zvonuri că între Dana Roba și Beniamin Branko lucrurile nu sunt atât de roz precum spune vedeta. Motivul ar fi pasiunea pe care Beniamin ar avea-o pentru… păcănele.

Sursele spuneau atunci că bărbatul ar pierde bani în neștire, nu doar pe cei făcuți de el, dar și pe cei ai Danei Roba. De altfel, Beniamin are și un proces pe rol legat de niște plăți neefectuate. Să se fi certat cei doi din această cauză, doar ei o știu! Dar un lucru e sigur. Dana îl iubește și și-a mai dat o șansă la fericire.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre