Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Mocanu s-ar face frate și cu Dracul, doar să scape de închisoare

Dani Mocanu s-ar face frate și cu Dracul, doar să scape de închisoare
Fostul manelist de top are o mare problemă: se pare că va sta după gratii. Asta dacă nu se hotărăște, cumva, să „decarteze” o sumă consistentă de bani. El e sancționat aspru pentru o melodie.

Cât e el de credincios, Dani Mocanu s-ar face frate și cu Dracul, doar să scape de închisoare. Căci pușcăria îl așteaptă, șase luni,. Va lăsa Rolexul acasă și va sta după gratii.

Dani Mocanu  a fost condamnat șa șase luni de închisoare cu executare din cauza unei melodii care, au arătat procurorii care l-au trimis în judecată, „instiga la ură împotriva femeilor și le încalcă dreptul la gândire”, după cum e precizat în rechizitoriu. Aceasta a fost lansată în 2019 și nu a fost retrasă nici acum.

Clipul i-a adus manelistului care din acest an s-a creștinat, peste 34.000 de dolari. Conform sentinței, Dani Mocanu trebuie să plătească statului toți banii strânși din drepturi de autor pentru acest clip.

Minciuni despre clipul cu femeia în lesă

Mesajul promovat de Dani Mocanu este că femeile nu trebuie respectate, nu trebuie lăsate să gândească și trebuie tratate la fel ca animalele. În clip apare constant o femeie ținută în lesă de cântăreț. Aceasta stă în genunchi, este și lovită și bruscată în timpul filmărilor, pentru ca mai apoi să fie aruncată dintr-o mașină pe marginea drumului.

Acum Dani Mocanu încearcă, alături de avocații săi, să facă orice ca să scape de închisoare. El a fost condamnat la plata sumei de 15.000 de lei, sau 250 de zile de închisoare în caz de neplată. În depozițiile sale, Dani Mocanu a încercat să convingă instanța că nu are nicio vină. Și că melodia în care cântă și apare nu ar fiu fost postată de el pe internet. În plus, manelistul afirmă: „Și bărbații pot fi așa, nu doar femeile”.

În final, oamenii legii au descoperit că manelistul a comis o infracțiune în timpul perioadei de supraveghere pentru o infracțiune rutieră. Ca atare  el va trebui să meargă la pușcărie.  Decizia a fost contestată de manelist, urmând a se rejudeca recursul la Curtea de Apel Pitești.

Sursa foto: Instagram

Delicioasele rețete ale lui Meghan Markle. Te lingi pe degete

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre