Dani Mocanu, săltat de polițiști. Riscă ani grei de închisoare dupā ce s-a lăudat pe TikTok cu ultima tâmpenie

Dani Mocanu, săltat de polițiști. Riscă ani grei de închisoare dupā ce s-a lăudat pe TikTok cu ultima tâmpenie
Dani Mocanu se bagă mereu în probleme. Nici n-a scăpat bine de belele vechi, că a dat de altele la fel de grave.

UpDate. Face ca face Dani Mocanu și atrage mereu atenția autorităților. Manelistul a fost reținut joi, după ce a fost ridicat de la domiciliu şi dus la audieri, în Mureş. La sfârșitul zilei, Dani Mocanu a fost reținut pentru 24 de ore.

Iată ce a mai făcut de data asta cântărețul de a ajuns în arestul Poliției!

Dani Mocanu nu se potolește. Are din nou probleme cu legea. Viitorul nu sună bine

Dani Mocanu a făcut din nou un pas greșit. Potrivit unor surse din anchetă care au făcut declarații pentru Libertatea, Dani Mocanu are acum parte de un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice, dar și port de obiecte periculoase. De data asta, se pare că manelistul l-ar fi amenințat cu un cuțit pe un fotbalist.

Oamenii legii s-au autosesizat în urma unui videoclip postat de Dani Mocanu

Se pare că nimeni nu ar fi știut nimic, dacă Mocanu nu ar fi postat pe TikTok un videoclip, în urma căruia oamenii legii s-au autosesizat. Scenele grele ar fi avut loc într-un club din Târgu Mureș, unde cântărețul de manele s-ar fi enervat pe un bărbat care a venit, ca mulți ceilalți, să se distreze.

Oamenii legii au început să-l urmărească pe Dani Mocanu de trei săptămâni, iar acum mascații i-au percheziționat casa să vadă dacă are arme cu care poate răni pe cineva. Sursele spun că până în acest moment, Dani Mocanu nu a vrut să dea nici un fel de informații despre acest subiect.

Familia artistului a încercat să agreseze reporterii

Nici familia lui Dani Mocanu nu s-a comportat ca la carte, iar atunci când au văzut reporterii la poarta casei, au încercat să agreseze reporterii. „De ce filmezi? Pleacă de aici! Dă-i drumul de aici! Pleacă de pe stradă!”, au spus membrii familiei, potrivit Antena 3.

A fost arestat în 2017

Dani Mocanu a mai odată arestat în anul 2017, fiind pus sub acuzația de conducerea a unui grup infracțional organizat, specializat în spălare de bani, trafic de persoane și proxenetism. Și tot el a fost implicat într-un alt dosar, după ce a lansat o manea ce instiga la violență asupra femeilor. „Dacă nu aveam niște avocați bine documentați, azi mă aflam în închisoare, ținând cont de faptul că primisem deja șase luni de închisoare”, a declarat manelistul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre