Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Oțil, mesaj de susținere de la Mihaela Rădulescu. Cu câtă duioșie l-a descris diva!

Dani Oțil, mesaj de susținere de la Mihaela Rădulescu. Cu câtă duioșie l-a descris diva!
Mihaela Rădulescu și Danil Oțil au format unul dintre cele mai urmărite și comentate cupluri din showbizul românesc, în urmă cu mai mulți ani. Lumea mondenă era fascinată de diferența de vârstă dintre ei și de cât de bine se potriveau. Între timp, fiecare și-a găsit fericirea în brațele altui partener.

S-a căsătorit în primăvara acestui an, iar acum așteaptă un copil. Dani Oțil primește un mesaj de susținere de la Mihaela Rădulescu, fosta lui iubită.

Matinalul mai are foarte puțin timp până ce va deveni părinte pentru prima dată în viața lui, iar diva de la Monaco a vrut să-i fie într-un fel aproape cu gânduri bune.

Dani Oțil, mesaj de susținere de la Mihaela Rădulescu

Deși s-au despărțit deja de cinci ani, vedeta de la Pro TV și matinalul de la Antena 1 au doar cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt. Mihaela Rădulescu a fost întrebată recent, ce crede despre viitoul statut de tată al fostului ei iubit. Iar răspunsul vedetei a fost unul neașteptat.

„Va fi un tată minunat. Minunat! Mă bucur enorm că e fericit și că are o fată superbă lângă el. Și asta și-a dorit el cel mai mult, și mă bucur din toată inima că i se întâmplă.  Va fi tată, va fi soț, va avea exact viața pe care și-a dorit-o și mă bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine”, a precizat Mihaela Rădulescu într-un interviu pentru Ciao.

Vedeta cunoaște din proprie experiență provocările de părinte. Mihaela Rădulescu este și ea mamă. Fiul ei, Ayan Schwartzenberg este mândria mamei sale. Vedeta nu ratează nicio ocazie ca să se  laude cu el. Băiatul a împlinit recent 17 ani și s-a transformat într-un tânăr bărbat care începe să aibă viața unui adult și care adoră să facă sport, ca și mama sa.

Mihaela Rădulescu nu-și dorește pentru Ayan o viață în lumina reflectoarelor și de aceea încearcă să-l țină cât mai departe de lumea mondenă.

„Și pe băiatul meu încerc să-l țin cât mai departe de gurile rele, de viața publică, mai ales la vârsta asta. E tot ce am visat despre el, e bucuria mea supremă, e cea mai intensă și definitivă iubire pe care am simțit-o vreodată. Da, e adolescent, da, descoperă iubirea, da, îmi povestește tot și mă topesc de drag. Atât despre băiatul meu”, spunea Mihaela Rădulescu într-un interviu recent.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre