Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Oțil și Gabriela trec printr-o situație complicată cu micuțul Tiago. Ar fi în stare să facă orice sacrificiu

Dani Oțil și Gabriela trec printr-o situație complicată cu micuțul Tiago. Ar fi în stare să facă orice sacrificiu
 Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil trec prin momente foarte grele în ultima perioadă și încearcă să facă față situației.

Tiago, băiețelul lui Dani Oțil și al Gabrielei nu se simte bine, iar părinții sunt lângă el clipă de clipă.

Dani Oțil și Gabriela trec printr-o situație complicată. Ar fi în stare să facă orice sacrificiu

Momente agitate pentru Gabriela și Dani Oțil. Cei doi i-au făcut micuțului vaccinul de 11 luni și au început să-i iasă și primele măsele. Cel mic nu se simte deloc bine, pentru că are simptomele specifice. Gabriela a explicat totul pe rețelele de socializare, punctând și faptul că Dani nu se mai duce la serviciu, pentru a o sprijini pe mamă și a avea grijă de micuț. ”Vaccin 11 luni+2 măsele= febră și plâns non-stop”, a spus fotomodelul în dreptul unei poze cu cel mic, care le-a rupt sufletul fanilor.

Și Gabriela Prisăcariu a avut probleme de sănătate de curând

Recent și soția lui Dani a avut probleme de sănătate și a fost obligată să ajungă la spital. De altfel, fanii acesteia s-au tot întrebat de ce a slăbit atât de mult.

”Trebuie să văd ce se petrece în corpul meu și să rezolv acest aspect. Vreau doar să nu mă mai simt obosită.(…) Concluzia este că arăt mai bine la exterior decât la interior. Mi-a dat domnul doctor aici de toate. (…) Nu vreți să știți ce mi-a zis…”, a relatat Gabriela atunci pe pagina sa de Instagram.

La un pas de divorț

Nu demult, Dani a vorbit despre un episod neplăcut în care soția sa a fost la un pas să-i ceară divorțul. Toată povestea a început de la un serial la care cei doi soți se uitau într-o seară.  „Am fost la un pas de divorț aseară, gândire de femeie. M-am pus cu soția în pat, că așa e duminica și ne-am uitat la serial.

Serialul pleacă de la o poveste care a circulat pe internet: Cum ar fi dacă un avion ar decola astăzi și ar ateriza peste 5 ani din cauza unei energii. Bineînțeles, după cinci ani de zile unii erau căsătoriți cu alții, cât să stai? Atât mi-a trebuit să deschid subiectul. Am întrebat-o și eu pe soție dacă s-ar căsători cu altul dacă aș dispărea și dacă da, peste cât timp.

Și ea a zis: Firește nu, Dani, toată viața aș rămâne agățată. Iar când m-a întrebat ea, eu i-am spus adevărul (…). Nu mai răspundeți la întrebări capcană în pat cu soția.”, a spus prezentatorul, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre