Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniel Onoriu scoate mizeria de sub preș. Cine a influențat-o pe Isabela să plece de lângă el

Daniel Onoriu scoate mizeria de sub preș. Cine a influențat-o pe Isabela să plece de lângă el
Seria dezvăluirilor șocante continuă. Daniel Onoriu spune acum tot ce nu s-a știut niciodată din relația cu soția sa. Cei doi nu se mai iubeau de doi ani.

Nepotul lui Gabi Luncă susține că nu mai avea relații intime cu soția sa de mai bine de doi ani. Fostul pilot afirmă că atunci a realizat că ceva e în neregulă cu relația lui, întrucât femeia ar fi procedat la fel și cu fostul iubit, un turc. „Eu i-am cerut ei divorțul prin vară pentru că de doi ani eu dormeam singur.

Ea dormea pe canapea și eu în pat. I-am spus înainte să divorțam să nu mă mai lase singur în pat că nu îmi place treaba asta. Mă simt trist, mă simt singur. Voiam și eu o să o ating, să facem dragoste că doar eram soț și soție.

„M-am pus în aceeași situație și mi-am dat seama că nu mă iubea”

Am început să dorm singur și aveam în cap ce mi-a zis ea. Când am agățat-o, mi-a zis că e cu un turc de 7 ani și că de 3 ani nu mai doarme cu el în pat pentru că nu îl iubește. M-am pus în aceeași situație și mi-am dat seama că nu mă iubea. I-am cerut să divorțăm. (…) Mie îmi place să fac dragoste.

Sunt dependent de amor. Așa am fost de mic și așa o să fiu toată viață mea. Acum că sunt bolnav sunt mai puțin cu gândul la asta, dar înainte de comă eram un obsedat sexual”, a declarat Daniel Onoriu, pentru Cancan.

„A renunțat la numele de Onoriu pentru a fi amantă”

Mai mult, sportivul crede că Isabela a fost influențată de o femeie să plece de lângă el, pe care a cunoscut-o când el era în spital. „Eu când eram în spital nimeni nu-mi dădea nicio șansă. Ea a făcut Covid și a început să se vadă cu Doinița, cu care înainte nu vorbea.

Aia mi-a stricat mie viața și a stricat-o pe ea. Aia a făcut-o pe fosta mea să devină ceea ce este astăzi. Ea (nr. „Isabela”) are un amant de 60 de ani care e căsătorit și are copii. A renunțat la numele de Onoriu pentru a fi amantă. A vrut să se transforme dintr-o femeie serioasă, într-un gunoi. Câștigă doar câteva haine și o chirie lunară. Nu are creier, n-am ce să îi fac”, a mai spus Onoriu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre