Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniel Onoriu se luptă să trăiască. Nenorocirea a lovit din nou familia celebrei cântărețe Gabi Luncă

Daniel Onoriu se luptă să trăiască. Nenorocirea a lovit din nou familia celebrei cântărețe Gabi Luncă
În aprilie 2021 România a pierdut-o pe regina muzicii lăutărești, Gabi Luncă. Acum, nepotul ei trece prin momente cumplite.

Coronavirusul ne-a lăsat fără una dintre cele mai bune voci ale muzicii lăutărești, Gabi Luncă. Nepotul ei, Daniel Onoriu, se află acum în spital, cu probleme mari de sănătate.

Daniel Onoriu se luptă să trăiască. Nenorocirea a lovit din nou familia celebrei cântărețe Gabi Luncă

Veste tristă pentru familia doamnei muzicii lăutărești, Gabi Luncă. Daniel Onoriu se află internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București și a fost la un pas de o nenorocire. Acesta și-a făcut o operație de micșorare a stomacului în Turcia și a ajuns la unitatea spitalicească cu hemoragie internă.

Daniel a mai trecut printr-o cumpănă în anul 2006. Fost pilot de raliuri, acesta a avut un grav accident, după ce o mașină a intrat în el. Daniel a stat atunci în comă nouă zile, având coastele rupte și stomacul perforat.

„Dumnezeu mi-a mai dat o șansă”

”Pe 28 Aprilie 2006 am avut cel mai dur accident din viaţa mea cu motocicletă, m-am lovit atât de tare într-o maşină care nu mi-a acortat prioritate, încât nici un medic nu mi-a mai dat vreo şansă, Din 2006 si până azi am considerat că 28 Aprilie e şi ziua mea de naştere, pentru că Dumnezeu mi-a mai dat o şansă, dar din păcate, în loc să-i mulţumesc, eu am trăit de atunci şi până azi, în păcate, iar azi, plătesc, plătesc pentru ele”, a povestit atunci Daniel prin ce tragedie a trecut.

A dat foc mașinii fostei iubite

Dar problemele nu s-au încheiat pentru Daniel. În 2017 acesta a fost reținut de poliție. În urma unui scandal pe care l-a avut cu iubita sa din acea perioadă, nepotul lui Gabi Luncă a făcut pe durul și a dat foc mașinii acesteia, pentru că nu a acceptat despărțirea. Pusă în această situație fără precedent, femeia i-a făcut plângere.

Apel umanitar pentru Daniel Onoriu

Familia pilotului a făcut un apel umanitar pentru donarea urgență de sânge și pe pagina de Facebook a artistului. “Daniel Onoriul, omul, nu pilotul, este internat la Secția de Terapie Intensivă în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Floreasca și are nevoie de susținere, respectiv donare de sânge. Toți cei care au posibilitatea, doresc și pot să doneze sânge (indiferent de grupa sanguină sau Rh) o pot face la Centrul de Transfuzie Sanguină aflat pe Str. Dr. Felix 89 (Piaţa Victoriei). Program: Luni-Vineri 7:00-14:00. Donatorii vor menționa obligatoriu, la Recepție: ,,pentru Daniel Onoriu, spitalul Floreasca”, orice grupă de sânge este compatibilă”, se arată în apelul de pe Facebook.

Sursă foto: cancan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre