Simona Ionescu / Redactor Șef

Prezentatorul Survivor All Stars, ultimele detalii despre nuntă. Aleasa inimii va purta trei rochii de mireasă

Prezentatorul Survivor All Stars, ultimele detalii despre nuntă. Aleasa inimii va purta trei rochii de mireasă
Daniel Pavel, prezentatorul Survivor All Stars, se pregătește intens să-și ducă jumătatea la altar. Frumoasa lui parteneră de viață va purta trei rochii de mireasă.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor All Stars a făcut câteva declarații despre nuntă, punctând și faptul că pentru marele eveniment Ana Maria Pop, va purta trei rochii de mireasă.

După o relație de câțiva ani, Daniel Pavel este ferm convins că Ana Maria este femeia ideală, așa că anul trecut a cerut-o în căsătorie. Cei doi se pregătesc intens de cel mai frumos moment al vieții: nunta. Și vor ca totul să fie pus la punct până în cel mai mic detaliu. Pregătirile pentru nuntă sunt în plină desfășurare, iar Daniel spune că nu vor pune prea mult preț pe tradiții și superstiții.

Dar unul dintre obiceiuri nu va fi trecut cu vederea, iar mirele, oricât de mult și-ar dori să vadă rochia de mireasă a viitoarei doamnă Pavel, nu va putea. „Nu am voie să o văd pe Ana în rochiile de mireasă pe care le-a ales, că vom avea parte de o ceremonie ca la carte, dar și de dansuri și momente pe care le vom păstra mereu în amintiri”, a declarat Daniel Pavel.

„Trei stiluri diferite, pentru că sunt trei momente cheie”

Daniel Pavel, în toi cu pregătirile de nuntă

La rândul său, Ana Maria se ocupă de cel mai important lucru: rochia de mireasă. Și nu va fi una, ci trei ținute cu totul și cu totul speciale, care a mărturisit că sunt creația unui singur designer.

„Alegerea a fost… naturală, am ținut cont de ceea ce mi s a potrivit și mi-a plăcut. Pare simplu, nu? Când există trei momente principale, este greu să rămâi îmbrăcată la fel pe tot parcursul zilei și al nopții. Au fost create cu emoție și le-am probat împreună cu mama și prietena mea, Roxana. Toate cele trei rochii sunt de la Otilia Brăiloiu. Poți să te joci cu lungimi, texturi… Trei stiluri diferite, așa cum am spus, pentru că sunt trei momente-cheie”, a mărturisit Ana Maria.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre