Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniela Crudu, ultimele pregătiri pentru botezul micuței. Ce ținută vrea să poarte bruneta în miezul verii

Daniela Crudu, ultimele pregătiri pentru botezul micuței. Ce ținută vrea să poarte bruneta în miezul verii
Daniela Crudu e în culmea fericirii. A primit de la Dumnezeu cel mai frumos dar, fetița, iar acum se pregătește să o creștineze.

Bruneta e parcă mai frumoasă ca oricând și se pregătește pentru un moment cu totul și cu totul special: botezul fetiței.

Daniela Crudu n-a rezistat și a făcut un video pe care l-a postat pe rețeaua de socializare, pentru ca toți fanii să vadă care e locația unde va avea loc primul mare eveniment important din viața fetiței sale. A fost aleasă o locație selectă, cu un decor elegant, iar din filmare se vede că Daniela a ales ca decorul să fie în nuanțe de alb.

„Botezul va avea loc în august. Vreau o rochie scurtă”

Invitată la emisiunea lui Dan Capatos, simpatica brunetă a spus că botezul va avea loc în luna august, dar a dat și câteva nume dintre cei care vor întreține atmosfera. Și pentru că toată lumea e curioasă să știe ce ținută sexy va purta fosta asistentă tv, Cruduța le-a spus tuturor că vrea să poarte o fustă scurtă.

Cea mai frumoasă realizare a Danielei Crudu

„Ne pregătim de botez în august. O să fie 140 de invitați, sunt rude, prieteni foarte mulți. Doar manele o să fie. Ne cunoaștem prietenii foarte bine și știm că ascultă genul ăsta de muzică și noi asta am vrut. Nu o să se cânte acum numai manele, va fi și muzică populară. O să vină Valentino, George Talent și Luis Gabriel. O să iasă foarte frumos! Nu am făcut rochia, vreau una scurtă. Va fi pe lac și în aer liber. Mi-am dorit așa, că e cald”, a povestit  Daniela Crudu.

Cruduța se pregătește pentru botez

Cine vor fi părinții spirituali ai micuței

Chiar înainte ca micuța să vină pe lume, Cruduța a vorbit și cine vor fi părinții spirituali ai Daianei. Și nu e vorba de vreo vedetă, așa cum s-ar fi așteptat lumea, ci prieteni apropiați ai iubitului său. „Avem nași, sunt prietenii lui Dani din copilărie. Ne cunoaștem foarte bine, ne înțelegem foarte bine”, a povestit Cruduța într-o altă emisiune televizată.

Cunoscută întregii Românii după ce a fost vecină la matinalul Neatza cu Răzvan și Dani, Cruduța a strălucit și în multe alte emisiuni, dar acum câțiva ani a preferat să iasă din lumina reflectoarelor. Ea și-a deschis un cont pe rețeaua de socializare pentru adulți Only Fans, unde i-a fermecat pe domni cu formele sale apetisante.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre