Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniela Gyorfi, amintiri dureroase: „Am cântat pentru mâncare… m-am împrumutat de morcovi, ceapă și cartofi, de la vecini…”

Daniela Gyorfi, amintiri dureroase: „Am cântat pentru mâncare… m-am împrumutat de morcovi, ceapă și cartofi, de la vecini…”
E pe cai mari acum, dar viața Danielei Gyorfi a fost plină de probleme. Vedeta are multe lucruri strânse în suflet.

A suferit mult în adolescență, dar a reușit să meargă mai departe și să lase trecutul în spate.

Daniela Gyorfi, amintiri dureroase despre adolescență. „Am cântat pentru mâncare… m-am împrumutat de morcovi, ceapă și cartofi, de la vecini…”

Daniela Gyorfi este o femeie fericită și împlinită acum. Are o carieră frumoasă, o familie splendită și, mai nou, și-a văzut visul cu ochii după ce s-a mutat în casă nouă. Dar artista nu poate uita momentele în care i-a fost foarte greu, iar lipsa banilor o făcea să se împrumute de la vecini de morcovi, ceapă și cartofi. De aceea, vedeta nu aruncă nici o haină pe care a strâns-o de-a lungul anilor.

”Spre disperarea lui George, pun hainele în cutii mari din carton, căci nu se mai poate, este grav cu ele”, a mărturisit cântăreața. În garderoba Danielei se găsesc poate chiar sute de rochițe, cu sclipici sau fără, foarte scumpe sau disponibile oricărui buzunar pe care e hotărâtă să le păstreze. Printre acestea se găsește și rochița cu care a debutat la Festivalul Mamaia, dar și sandalele pe care le-a purtat atunci când s-a căsătorit prima dată cu Gelu Borș.

„Și Maria, fiica mea, mai îmi cere să îi păstrez câte ceva, pentru când se va face mare”

Hainele de scenă nu le dau, mai ales cele paietate, le păstrez, am un dressing cât casa. Și Maria, fiica mea, mai îmi cere să îi păstrez câte ceva, pentru când se va face mare. Am păstrat haine și din 1991, am ținuta de când am debutat la Festivalul Mamaia, dar și cele din videoclipuri, cele mai excentrice. Nu țin cont, care e cea mai ieftină sau cea mai scumpă, oricum, nu cheltuiesc mii de euro pe haine.

Mie îmi trebuie multe lucruri, mai mă îmbracă firmele, pe unele le cumpăr, pe altele le returnez. Am păstrat și încălțăminte, am și acum sandalele de când m-am căsătorit. Păstrez tot ce este cu paiete, le țin, căci moda mai revine. Și, spre disperarea lui George, pun hainele în cutii mari din carton, căci nu se mai poate, este grav cu ele”, s-a destăinuit vedeta.

„De hainele sport se bucură copiii abandonați”

În schimb, multe din hainele ei sport ajung la căminul de copii abandonați. Tocmai pentru că știe ce înseamnă să treci prin greutăți mari, își dorește să-i ajute pe alți copii și, cât se poate, să le facă bucurii. ”Până la vârsta de 18 ani am avut pensie alimentară, de la tata, apoi mama a mai stat în spitale, internată.

Nu m-am împrumutat de bani, mai degrabă de morcovi, ceapă și de cartofi, de pe la vecini. Mai primeam și mâncare de pomană, am apreciat oamenii care s-au gândit la noi și ne-au ajutat. Iar în anii 90 am cântat strict pentru mâncare, într-un restaurant. Îmi dădeau mâncare ca să pot duce acasă, la mama. (…)

Ce nu mai port le duc la un centru de copii abandonați din București, le dăruiesc fetelor de acolo, ca să le poarte. Și încălțăminte le dau, adidași, în general, haine sport. Dacă n-aș mai dărui din ele nu aș mai încăpea în casă”, a povestit blonda.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre