Simona Ionescu / Redactor Șef

Daria poate sta liniștită. Bianca nu mai are voie să se apropie de Bodi

Daria poate sta liniștită. Bianca nu mai are voie să se apropie de Bodi
Chiar dacă nu a afișat acest lucru, Daria Radionova, actuala logodnică a lui Alex Bodi, a avut momente delicate atunci când acesta a luat legătura cu fosta sa a doua soție. Aceasta a ajuns, joi, la DIICOT Craiova.

Acum, Daria poate sta liniștită – Bianca nu mai are voie să se apropie de Bodi, iar de acest aspect au avut grijă procurorii DIICOT Craiova. Vedeta a fost chemată, joi, la audieri. De acum lui Alex Bodi îi e interzis oficial să mai ia legătura cu Bianca Drăgușanu.

După ce în ultimele zile Bianca Drăgușanu a făcut publice imagini și informații cu privire la trecutul ei tumultos alături de Alex Bodi, joi, blondina a fost convocată, cu statut de martor, la DIICOT Craiova, unde a fost audiată. Vedeta nu a făcut publică deplasarea, însă a postat, încă de când s-a pus pe drum, imagini cu ea din mașină, ascultând melodii de dragoste.

S-a dichisit frumos, în stilu-i caracteristic , pentru a face o prezență cât mai agreabilă. Ea a re de răspuns unor întrebări în dosarul de proxenetism, trafic de persoane și șantaj în care e cercetat, ca suspect, și fostul ei soț, omul de afaceri Alex Bodi.

Daria poate sta liniștită. Bianca nu mai are voie să se apropie de Bodi

Amintim că Alex Bodi a fost pus sub acuzare acum trei luni. Atunci a și fost săltat de la vila sa din Tunari, cu mascații. A petrecut următoarea lună în arestul poliției. În prezent, dinaintea sărbătorilor de iarnă, se află în arest la domiciliu, unde i s-a alăturat și noua a logodnică, Daria Radionova.

Cum îi face în ciudă Alex Bodi fostei soții Bianca Drăgușanu

În urma declanșării anchetei în acest dosar penal, afaceristului i-a fost interzis să ia legătura cu persoanele vătămate. Acum lucrurile par să se complice. Bianca Drăgușanu a scos la iveală amănunte șocante. Ea a a arătat dovezi cum că a fost bătută de Alex Bodi în perioada cât au fost împreună.

Vedeta a ținut să precizeze la Antena Stars că e terorizată în continuare de fostul partener. Spynews.ro a făcut public faptul că vedeta a fost chemată la audieri la DIICOT Craiova ca martoră în acest dosar. Cum din acest moment Bianca Drăgușanu face parte din dosar, la fel ca și în cazul celorlalte femei implicate, părți vătămate sau martore, lui Alex Bodi îi este  interzis să mai ia legătura cu Bianca Drăgușanu.

Sursa foto: Instagram

Bebe Cotimanis, mai îndrăgostit ca niciodată. Vârsta este doar o cifră pentru actor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre