Simona Ionescu / Redactor Șef

David Beckham, probleme conjugale. Cum țipă Victoria la el

David Beckham, probleme conjugale. Cum țipă Victoria la el
David şi Victoria Beckham s-au căsătorit în 1999, după doi ani de relaţie. Cei doi au patru copii, pe Brooklyn (19 ani), Romeo (16 ani), Cruz (14 ani) şi pe Harper (7 ani), iar relaţia dintre fostul fotbalist de la Manchester United şi fosta componentă a trupei Spice Girls pare un exemplu de căsnicie perfectă, însă din când în când se pare că mai există și mici ciondăneli intre cei doi.

Băiatul în vârstă de 14 ani al cuplului, Cruz, și-a lansat single-ul de debut If Everyday Was Christmas în 2016, toate veniturile obținute din piesă fiind donate în scopuri caritabile. De atunci, el nu prea a mai apărut cântând, dar un videoclip urcat de mama sa pe Instagram demonstrează că acesta încă se mândrește cu o voce frumoasă.

Victoria, în vârstă de 46 de ani, care a dobândit faima ca membru al trupei Spice Girls, l-a filmat pe Cruz cântând în salonul casei lor englezești de la țară, în timp ce acesta făcea impresie foarte bună. 

Deși momentul trebuia să fie al lui Cruz, celebrul său tată David Beckham nu s-a putut abține și a început să cânte alături de fiul său, ieșind astfel un moment destul de comic. Enervată că momentul adolescentului a fost întrerupt, Victoria și-a taxat soțul imediat țipând la el să închidă gura: ”Oh Doamne, David!!”, se aude pe filmare vocea iritată a acesteia.

L-a dat în fapt pe Instagram

Totuși, spiritele se pare că s-au calmat căci fosta componentă Spice Girls a urcat pe Instagram filmarea, la care a adăugat, amuzată: ”Cântând ca un înger și apoi tata se alătură și el, pupici @cruzbeckham @davidbeckham”, a scris aceasta. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii și l-au lăudat pe Cruz pentru talentul artistic, însă au glumit și pe seama intervenției lui David Beckham, unii dintre ei spunând chiar că unul dintre rolurile unui părinte este să-și facă de ras copiii din când în când. 

Starul de la Manchester United a avut și el o reacție la situație: ”Tot aia @victoriabeckham”, a comentat acesta, obraznic. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre