Simona Ionescu / Redactor Șef

David Beckham și Victoria pe tronuri aurii. Foto

David Beckham și Victoria pe tronuri aurii. Foto
David și Victoria Beckham și-au făcut fanii fericiți cu noile fotografii postate pe contul de socializare. Cei doi serbează nunta de argint și au recreat ziua nunții în aceleași ținute spectaculoase, mov, de acum 25 de ani.

Victoria și David Beckham au scos ținutele de nuntă de acum 25 de ani din șifonier și au făcut fotografii spectaculoase. N-au lipsit nici celebrele tronuri aurii.

Cei doi soți s-au bucurat ca doi copii, s-au sărutat și au mers mână în mână pe terenul  casei lor de la țară, iar mesajele au curs. Designerul, în vârstă de 50 de ani, și fostul fotbalist, în vârstă de 49 de ani, s-au căsătorit la Castelul Luttrellstown din Irlanda, în 1999, în cadrul unei ceremonii fastuoase, dar intime, cu doar 29 de invitați și a costat aproape 1 milion de lire sterline.

David, fiul lor, a îmbrăcat costumul tatălui

Cruz Beckham
Cruz Beckham, fericit în costumul mov al tatălui

Fiul lor, David, a făcut la rândul lor un video pe care l-a postat pe contul de socializare, în care a probat costumul mov al tatălui. Băiatul s-a bucurat enorm când a văzut că ținuta lui David i se potrivește. „Am intrat, am intrat!”. Și fiul lor cel mic, Cruz, a împărtășit un video de el probând costumul tatălui: „Costumul mi se potrivește”.

„Încerc să mă gândesc la momentul în care am decis să port un costum mov”

Cu ceva timp în urmă, David a râs de decizia lui de a le spune invitații să poarte albe și negru la nunta cu Victoria, în timp ce ei au îmbrăcat ținutele mov. În timp ce fostul său coechipier Gary Neville a descris nunta ca fiind „un spectacol”, David a reflectat: „Încerc să mă gândesc la momentul în care am decis să port un costum mov și nu știu când s-a întâmplat asta… Cred că i-am urmat exemplul Victoriei, dar la ce ne gândeam?!”.

„Am avut chiar și o pălărie violet”

David și Victoria, nunta de argint

Victoria a râs atunci și a mărturisit că „a fost distractiv. Nu eram îngrijorați de ce vor spune oamenii”. În ceea ce privește tronurile aurii pe care ea și David au pozat, Victoria a spus că „nu știu de unde au apărut”. De asemenea, David și-a amintit și de faptul că „am avut chiar și o pălărie violet. La ce m-am gândit? Arătam ca tipii din Dumb and Dumber”.

„Arătați la fel de bine ca atunci”

După fotografiile de acum, mama lui David, Sandra, le-a spus celor doi că, după 25 de ani „încă arătați uimitor, amintiri speciale”. De aceeași părere a fost și sora mai mică a acestuia, Joanne: „Arătați la fel de bine acum ca atunci, emblematic”.

David și Victoria au făcut nunta într-o pitorească locație irlandeză care se întinde pe 560 de acri și datează din secolul al XVIII-lea. Organistul Peregrine Armstrong-Jones a declarat atunci pentru OK! că „Victoria dorea un loc cu adevărat privat și unic, undeva cu frunze”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre