Simona Ionescu / Redactor Șef

David Măruță a împlinit 13 ani. Ce cadou inedit i-a făcut tatăl său

David Măruță a împlinit 13 ani. Ce cadou inedit i-a făcut tatăl său
David, fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță, a împlinit 13 ani, astfel că a intrat oficial în perioada adolescenței. Cu această ocazie, tatăl i-a făcut un cadou inedit, la care au participat sute de fani.

David este primul copil al cuplului Andra și Cătălin Măruță. Cei doi au crescut practic în lumina reflectoarelor, așa cum era de așteptat cu doi părinți celebri. Deși Eva este artista familiei, remarcându-se de mică prin tot felul de proiecte și video-uri pe rețelele sociale, David a avut și el porția lui de faimă. 

Maruta la Londra
Întreaga familie l-a sărbătorit pe David la Londra.
Sursa: Instagram

David a împlinit 13 ani pe data de 16 martie, iar părinții l-au serbat în afara granițelor țării. Totuși, nu au lipsit tortul și urările din partea părinților și fanilor. Ba chiar tânărul a avut parte de un moment plin de emoție, pe scenă în Londra, acolo unde se află toată familia. 

”Tati part-time” a ajuns la Londra. David Măruță, emoționat pe scenă 

Într-o postare pe Instagram, Cătălin Măruță și David au anunțat că filmul ”Tati part-time”, în care joacă atât David cât și Eva, a ajuns în cinematograf la Londra: ”Extrem de fericiți că am ajuns cu Tati part-time în Londra”, au transmis Eva, Cătălin și David. 

Cei trei au urcat pe scenă pentru a le face o surpriză celor care veniseră pentru a viziona filmul. Cu această ocazie, prezentatorul a profitat de ocazie pentru a-i face o urare fiului său, cu ocazia împlinirii frumoase vârste. Astfel, toată sala i-a cântat proaspătului adolescent la mulți ani, spre emoția acestuia. 

Urări speciale de la Andra și Cătălin Măruță 

David a fost sărbătorit așa cum se cuvine, cu tort de ciocolată, dar și cu urări din partea părinților și a surorii Eva: ”La mulți ani, iubirea mea! Astăzi este o zi specială și vreau să știi că sunt cea mai fericită mamă din lume pentru că te văd crescând și devenind un adolescent în toată regula. Îți doresc să fii mereu înconjurat de iubire și să zâmbești in fiecare zi. Te iubesc din suflet și pentru totdeauna! 🎉🎂❤️”, a transmis Andra pe pagina ei de Instagram, alături de câteva fotografii de la eveniment. 

Maruta la Londra
David este oficial adolescent
Sursa: Instagram

Nici Cătălin Măruță nu a ratat ocazia de a-și felicita fiul: ”La mulți ani, David! Ce repede au trecut 13 ani! Sunt mândru să fiu părintele tău si sper ca fiecare zi să-ți aducă bucurii și împliniri! Te iubesc enorm! 🎉🎂❤️”, a scris prezentatorul. ”La mulți ani, David, super-fratele meu! Ești cel mai tare și cel mai amuzant frate pe care mi-l pot imagina. Te iubesc”, a încheiat Eva Măruță. 

Andra, concert Sold out pe Ovo Arena Wembley pe 17 martie

”Tati part-time” nu este singurul motiv pentru care familia Măruță se află la Londra. Astăzi, 17 martie, Andra va marca o premieră, fiind primul artist român care concertează pe faimoasa Ovo Arena Wembley din Londra. Concertul este Sold out, așa cum a anunțat chiar cântăreața zilele trecute. Peste 12.000 oameni și-au anunțat prezența. Atât David, cât și Eva și Cătălin Măruță își vor susține mama în acest moment emoționant din cariera sa. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre