Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce fug toți bărbații de Brigitte Sfăt

De ce fug toți bărbații de Brigitte Sfăt
De când Florin Pastramă a plecat de acasă, Brigitte Sfăt pare mai liniștită. Și-o fi dat oare seama că nu e potrivit pentru ea? De ce fug toți bărbații de Brigitte Sfăt?

El i-a luat 70.000 de euro și a părăsit-o, ea încearcă să uite tot și să înceapă o nouă viață fără el. De ce e părăsită Brigitte Sfăt de toți bărbații?

De ce fug toți bărbații de Brigitte Sfăt

Încearcă să treacă peste acest moment al vieții cum poate mai bine și să uite de toate necazurile. De data asta nu mai e singură, ci o are aliată chiar pe fiica ei, Sara. Iar Brigitte Sfăt pare să fie fericită lângă copilul său, care s-a bucurat enorm de ruptura dintre cei doi.

Sper ca ea să aibă un soț mai bun ca Florin, să nu o lase

”Am și uitat de Florin sau nu. Îmi vine să plâng. De fiecare dată când deschid dulapurile văd lucrurile lui. Toate au legătură cu el și pe Sara o enervează teribil. Fac ce fac și tot de el îmi amintesc, dar nu s-a terminat aici. Acum nu am prieteni cu care să ies că am renunțat la toți pentru el, pentru că era gelos, dar o să ies cu Sara. Sper ca ea să aibă un soț mai bun decât Florin, să nu o lase baltă”, a spus Brigitte la Antena Stars.

Înșelată de Pastramă

Pe de altă parte, sursele spun că Florin Pastramă s-ar fi săturat de Brigitte, care l-ar ține sub papuc și nu l-ar trata așa cum și-ar dori. De altfel, Florin Pastramă a avut un moment de sinceritate și i-ar fi recunoscut soției sale că a înșelat-o cu o prietenă de-a ei. Bărbatul spune că relația s-ar fi consumat înainte ca ei să fie împreună.

Atunci când a fost luat la întrebări, afaceristul ar fi dat mult mai multe detalii. De aici a reieșit faptul că această femeie ar fi fost de fapt motivul multor certuri dintre cei doi.

Ilie Năstase i-a pus coarne și înainte de nuntă

În ceea ce îl privește pe Ilie Năstase, acesta ar fi început să o înșele chiar dinainte să devină soția lui. Dar Brigitte spune că a iertat tot pentru că așa ar trebui să facă o femeie căsătorită. „Trec foarte greu dacă sunt înşelată. Dar, deoarece m-am căsătorit, trebuie să trec peste anumite chestii.

Nu aş ierta unui bărbat să fiu bătută, să-mi văd moartea cu ochii. Asta nu aş ierta niciodată”, a declarat Brigitte la emisiunea Click. Nici bruneta n-a fost foarte cuminte, pentru că într-o perioadă în care era separată de Ilie, a călcat pe bec cu un anume Cătălin. Lucru recunoscut de ea pe o rețea de socializare. Ulterior, Ilie Năstase a spus că lângă Brigitte e greu de trăit, pentru că are un comportament agresiv.

 

Cauza oficială a morții prințului Philip. Rar s-a văzut așa ceva

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre