Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce o invidiază toate femeile pe soția lui Florin Dumitrescu

De ce o invidiază toate femeile pe soția lui Florin Dumitrescu
Unul dintre cei mai carismatici bucătari din România povestește cum a devenit bărbat la casa lui. Când și-a cunoscut nevasta a fost dragoste la prima vedere, așa că a fost nevoie să își facă un plan de cucerire rapidă.  

S-au mutat împreună după câteva zile, dar s-au ascuns cu lunile de prieteni și cunoscuți. Motivul e incredibil. Chef Florin Dumitrescu, un membru al juriului emisiunii ”Chefi la Cuțite”, trăiește, de 10 ani, o superbă poveste de dragoste alături de Cristina, aleasa și soția lui. Abia acum a mărturisit cum au trăit ei ascunși.

Bucătarul a cunoscut-o pe Cristina când avea 23 de ani. La început, au vorbit doar pe internet. După ce și-au făcut curaj să iasă la o întâlnire chimia dintre ei a fost așa evidentă încât s-au mutat împreună după numai câteva zile de când oficial au început relația.

„Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă”, a declarat chef Florin Dumitrescu, pentru Viva.


Cum se ține dieta cu clorofilă. Purifică sângele și vă scapă de kilograme

De ce  a divorțat Connect-R de frumoasa Misha. Adevăratul motiv


Florin Dumitrescu este o figură extrem de populară în showbiz-ul românesc, însă nu multe persoane știu cine este soția celebrului bucătar. Dar cine e doamna Dumitrescu?

Cine e Zelda?

O ziaristă blondă, sexy și inteligentă, de 38 de ani, pe care soțul o alintă Zelda. Ea este jurnalistă și a lucrat pentru o revistă de modă. În prezent e autoarea blogului Cristina Sima Beauty Blog și mama celor două fetițe ale cuplului. La 3 ani de la prima întâlnire, s-a născut prima fetiță. Peste un an, cei doi s-au căsătorit, într-un cerc restrâns în 2015 a venit pe lume Mia.

Cristina e invidiată de toate femeile pentru cât de frumos vorbește tot timpul despre ea chef Florin Dumitrescu. Deseori, bucătarul postează fotografii cu ea pe social-media, cu inimioare alături. Îi spune Zelda. E alintul lor. Și bărbații îl invidiază, nu doar pentru că are o nevastă atrăgătoare, ci pentru dragostea și înțelegerea dintre ei. Recent a topit toate inimile cu o fabuloasă declarație de dragoste, la împlinirea a șase ani de căsnicie.

”Fără îndoială, a fost şi va rămâne una dintre cele mai speciale zile din viața noastră. Mă uit la clip şi realizez cât de norocoşi suntem că ne-am găsit. Te iubesc mult! La mulți ani! Să ne iubim la fel de mult şi când vom avea 40 de ani de la nuntă”, a scris Chef Dumitrescu alături de un video de la nunta lor.

Cum a fost Chef Dumitrescu ”fiert la foc mic”

În 2010, în calitate oficială, de jurnalist, Cristina a mers la restaurantul unde lucra Florin, pentru a afla mai multe despre cum gătește. Bucătarul s-a îndrăgostit pe loc de tânără. S-a gândit bine și i-a preparat un  desert nemaipomenit. Ca să fie sigur că a cuncerit-o, i-a cerut prietenia pe Facebook, a doua zi. A spus că… i-a fost sugerată de rețeaua de socializare.

Cristina a dezvăluit în continuare cum era perioada în care cei doi s-au cunoscut. La cam ”fiert” la foc mic, două luni, tânăra. A vrut să se convingă că merită să facă pasul.

“Încă îmi reproșează că i-am dat numărul de telefon abia după două luni. Dar cred că ne-a prins foarte bine perioada de la început, când vorbeam foarte mult, ne scriam scrisori virtuale. A fost o perioadă romantică, în care ne-am cunoscut mai bine. Abia după ce i-am dat numărul de telefon am început să ieșim. Râdeam mult împreună și la fel suntem și astăzi”, a declarat și Cristina pentru aceeași revistă.

Sursa foto: Instagram / chefflorindumitrescu, cristinasimadumitrescu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre