Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce plânge Ana Porgas. Primele declarații după ce a părăsit Survivor România

De ce plânge Ana Porgas. Primele declarații după ce a părăsit Survivor România
A excelat pe cele mai mari podiumuri, însă nu a rezistat în ultima competiție.  Alții au decis pentru celebra gimnastă.

Iată de ce plânge Ana Porgas. Fosta mare gimnastă a fost trimisă acasă. Ea a fost obligată de public să părăsească competiția Survivor România 2021.  „Îmi este destul de greu”, a spus  cea care a făcut parte din echipa Faimoșilor.

Ana Porgras a făcut primele declarații după ce a părăsit Survivor România 2021. Faimoasa a fost nominalizată de Jador și de Sebastian Chitoșcă. Iar publicul a fost cel care a decis ca fosta gimnastă să plece acasă.

De ce plânge Ana Porgas

În urmă cu câteva ore, fosta mare gimnastă a făcut dezvăluiri complete pe contul său de Instagram. „Nu știu dacă au sens cuvintele. Nu cred. Cred că lucrurile astea se simt. Ați văzut și voi. Îmi este destul de greu acum, dar am vrut să fac asta ca să vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care am avut-o din partea voastră și pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis. Vă iubesc tare mult”, a declarat Ana Porgras.

În continuare, Faimoasa a mai scris un mesaj neașteptat. Se pare că Ana își dorește ca Zanni să fie marele câștigător Survivor România 2021. Fosta concurentă a show-ului a postat mai multe fotografii cu el, iar la descriere a scris următoarele: „Fii puternic, băiatul meu! Tu ești campionul! Întotdeauna în sufletul meu! Vreau să îl văd pe Zannidache învingătorul, cel pe care nu îl dărâmă nimic!”

Nu se aștepta la una ca asta

Ana Porgras a plâns și a mărturisit că la orice se aștepta, dar nu să fier eliminată din competiție. „M-ați luat prin surprindere, nu mă așteptam, am presimțit treaba asta, în a doua parte a zilei de astăzi am avut o stare mai puțin bună.

Sunt fericită pe o parte că mă duc acasă, la bine, dar sunt tristă pentru că mi-aș fi dorit să merg mai departe, să continui această experiență. Ăsta a fost drumul meu în Survivor România.

Am învățat multe lucruri aici, știam că am răbdare, dar aici răbdarea a fost dusă la o limită extremă. Am învățat să ascult oamenii, să accept alte caractere, am învățat cât de puternică sunt Am văzut că am îndurat lucruri pe care nu mi le imaginam că pot să le îndur și mi-am demonstrat că sunt o luptătoare”,  a spus Ana Porgras.

Sursa foto: Instagram

Andreea Bălan s-a pozat în tandrețuri în sufrageria lui Tiberiu Argint

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre