Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce pleacă Andreea Berecleanu de la Prima TV: are nevoie de o pauză!

De ce pleacă Andreea Berecleanu de la Prima TV: are nevoie de o pauză!
Andreea Berecleanu părăsește știrile Prima TV. Iubita prezentatoare va lipsi de pe micul ecran. Ea se pregătește pentru o vacanță de circa două săptămâni și jumătate.

Jurnalista a oferit amănunte despre ce va face în perioada imediat următoare. „Sunt câteva variante, dar nu definitive. Suntem oameni absolut obișnuiți, am trăit întotdeauna ca un om obișnuit”, de aceea plănuiește o pauză, o vacanță mai lungă, alături de actualul soț, medicul Constantin Stan, și cei doi copii ai săi din primul mariaj, Eva și Petru.

Familia în formulă competă

Andreea Berecleanu a fost recent la Paris alături de partener, iar acum dorește să petreacă niște zile frumoase, în formulă completă. Deși încă nu au stabilit locația, Andreea mai spune că are câteva în minte. Fanii prezentatoarei, care o urmăresc în social media, sunt obișnuiți ca să afle amănunte din vacanțele vedetei lor favorite chiar de la ea, în timp real.

Andreea Berecleanu îi regalează pe urmăritorii ei mereu cu fotografii și povești din escapadele pe care le are. Ea a mai mărturisit că a fost foarte surprinsă atunci când cel care a venit cu ideea vacanței împreună a fost chiar fiul ei, Petru.

Un city break deosebit la Paris

„Am fost trei zile cu copiii, la un simplu city break la Paris, care a fost însă unul deosebit tocmai pentru ca am fost toți patru. Eva s-a întors pentru scurt timp de la Londra, iar Petru, deși are 17 ani, e foarte frumos că își dorește să vină și acum cu noi. Am fost plecați împreună și anul trecut, într-o vacanță culturală”, a declarat Andreea Berecleanu, pentru impact.ro.

Andreea Berecleanu s-a născut pe 24 martie 1970 şi a debutat în presă pe când avea doar 18 ani, la „Cuvântul”. A lucrat ulterior la „România Liberă”, în 1993, iar în 1994 a intrat în televizune. A  fost căsătorită cu colegul ei de platou, Andrei Zaharescu. Din prima căsătorie, Andreea Berecleanu are doi copii, pe Eva şi Petru. Fostul soţ s-a lăsat de presă și este în prezent consulul general din Africa de Sud. Divorţul lor s-a finalizat abia la 7 ani de când s-au depus actele. Andreea Berecleanu şi-a refăcut viaţa cu Constantin Stan, un cunoscut medic estetician.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre