Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce s-a rupt prietenia de o viață dintre Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu. Au ajuns să se jignească la TV

De ce s-a rupt prietenia de o viață dintre Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu. Au ajuns să se jignească la TV
Ultimele declarații făcute de Maria Draomigoriu au făcut-o pe Elena Merișoreanu să ia atitudine.

Elena Merișoreanu a reacționat la tot ce a spus Maria Dragomiroiu despre ea, invitată fiind în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. Cuvintele Elenei Merișoreanu au fost dure, deși cele două artiste au fost odinioară bune prietene.

„Eu am primit-o la mine în casă când îi era greu, când s-a despărțit de soțul ei”

„Mi-au zis mulți oameni, m-au sunat televiziunile, dar nu am dat importanță afirmațiilor ei. Lăsați-o să spună ce vrea. E obsedată să apară la televizor.  Nu va fi în veci ca Maria Ciobanu sau Irina Loghin, două mari artiste cu adevărat. (…) Dacă asta e părerea ei, că sunt mincinoasă, să fie sănătoasă.

Boala e la ea, că mereu vrea să apară, eu nu sunt bolnavă de minciună. Eu am primit-o la mine în casă când îi era greu, când s-a despărțit de soțul ei. Eu am primit-o cu brațele deschise, dar nu regret, să știți. La mine în casă i-a cunoscut pe nașii lor”, a spus Merișoreanu pentru Fanatik.

Nu am negat niciodată valoarea ei artistică

Pe de altă parte, Elena Merișoreanu spune că nu neagă niciodată valoarea artistică a Mariei Dragimiroiu, dar “ea cântă melodiile Ioanei Cristea. A luat cântecele ei, dar ea are multe melodii în repertoriu”. Chiar dacă pe televizor Maria Dragomiroiu a criticat-o pe Elena Merișoreanu, cea din urmă susține că atunci când s-au întâlnit nu i-a reproșat absolut nimic. Un lucru care a mirat-o.

“Eu nu cânt cu soțul ei (n.r.: impresarul Bebe Mihu). Eu am locurile mele unde cânt, deci nu am avut ocazia să ne vedem. Culmea este că după ce am vorbit atunci despre pensia ei, noi ne-am întâlnit și nu mi-a reproșat nimic, nu mi-a zis de ce am zis ce am zis. Putea să îmi spună în față”, a mai spus Elena Merișoreanu. Cât privește o posibilă împăcare, Merișoreanu susține că “nu am de ce să mă împac, pentru că ea a fost cea care s-a supărat”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre