Simona Ionescu / Redactor Șef

Declarații de dragoste de ziua lui Brooklyn Beckham

Declarații de dragoste de ziua lui Brooklyn Beckham
Nicola Peltz a dovedit că ea și logodnicul ei Brooklyn Beckham sunt un cuplu model. Au sărbătorit ziua de naștere a lui Brooklyn.

Nicola Peltz îl numește pe logodnicul Brooklyn Beckham „aur pur”. Aspirantul fotograf a împlinit vârsta de 22 de ani, iar viitoarea lui soție nu s-a putut abține să nu distribuie pe rețelele sociale o postare dulce.

Declarații de dragoste de ziua lui Brooklyn Beckham

Nicola Peltz îl numește pe logodnicul Brooklyn Beckham „aur pur”. Actrița Nicola, în vârstă de 26 de ani, a distribuit pe rețelele de socializare o fotografie foarte adorabilă cu fiul lui Victoria și David Beckham, pe care a descris-o cu: „La mulți ani iubitule. Ești o persoană atât de incredibilă și inima ta este aur pur. Te iubesc atât de mult Brooklyn”.

Celebrul cuplu a pozat împreună pe o plajă superbă, cu soarele care strălucea deasupra lor. Nicola își ținea ambele mâini în jurul gâtului lui Brooklyn.

Logodnica lui Brooklyn nu a fost singura care i-a urat lui Brooklyn o zi de naștere fericită, întrucât mama sa de designer de modă Victoria, în vârstă de 46 de ani, a distribuit o fotografie rară pe Instagram a ei și a fiului ei cel mare.

„Acum 22 de ani astăzi viețile noastre s-au schimbat pentru totdeauna. Cel mai bun, cel mai frumos suflet. Cel mai incredibil fiu, frate și logodnic. La mulți ani @brooklynbeckham. Te iubim și suntem atât de mândri de bărbatul pe care l-ai devenit X”, a scris Victoria Beckham.

Victoria Beckham, o mamă model

Victoria Beckham le-a demonstrat tuturor că tipologia de mămică nearanjată, care nu are timp de nimic pentru că îngrijește copii, este doar dovada lipsei de ambiție. Mama model a reușit să găsească timp și pentru ea, să facă sport și să aibă grijă de silueta ei.

Bineînțeles că vedeta a găsit și câteva minute pentru a face o fotografie rapidă după antrenamentul ei intens.

„Curs de dans pentru Harper, antrenament pentru mine! #Veebok”, a scris Victoria Beckham în descrierea fotografiei postate pe Instagram.

Imaginea sexy distribuită de vedetă pe rețelele sociale a adunat peste 100.000 de aprecieri și numeroase comentarii de la fanii ei.

Ediție cu statuie. Chefi la cuțite revine cu sezonul 9

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre