Simona Ionescu / Redactor Șef

Deea Maxer a ales să facă o investiție mare. Pe ce cheltuie bruneta cei mai mulți bani

Deea Maxer a ales să facă o investiție mare. Pe ce cheltuie bruneta cei mai mulți bani
După divorțul de Dinu Maxer, pentru Deea pare că s-au deschis toate drumurile. Are într-adevăr trei surse de venit, însă și banii sunt pe măsură. Dovadă că a făcut o investiție mare.

După 18 ani de muncă, Deea Maxer a simțit nevoia să-și facă cel mai frumos cadou. Pentru care a făcut o investiție mare, de care e foarte mândră.

La 34 de ani, Deea Maxer are de ce să fie mândră, mai ales că anul trecut a făcut cea mai tare investiție din viață. După ce s-a despărțit de Dinu Maxer, a vrut să-și schimbe viața și a reușit. În plus, și-a cumpărat propriul apartament și e extrem de fericită. În acest moment, bruneta spune că muncește foarte mult la spectacolele ei de dans, o companie de cosmetice și este și agent imobiliar în Dubai.

Cei mai buni bani se duc pe vacanțe

Dar nu se plânge, pentru că îi place ceea ce face. Chiar dacă își permite să trăiască bine, Deea spune că nu cheltuie mulți bani, pentru că știe că echilibrul e bun în toate.

Deea face echipă bună cu noul iubit

Dar de două ori pe ban pleacă în vacanță: o dată cu cei mici, o dată fără ei. „Dacă cheltui 2000-3000 euro însemnă că e vorba de o vacanță. Și aia de 2 ori pe an. Una cu copiii, una fără ei, pentru că și mami are nevoie de timp pentru ea”, a dezvăluit artista pentru Fanatik.

Noul iubit îi negociază anumite contracte

După ce s-a despărțit de Dinu, Deea Maxer l-a luat ca ajutor și pe noul iubit, iar anul trecut a mărturisit că el este cel care îi negociază anumite contracte. Pe de altă parte, și el urmează să deschidă un showroom de mașini de lux, iar bruneta spunea că îi va fi aproape cu tot ce poate. Deea și Dinu vorbesc doar pe tema copiilor și pe lucruri profesionale, fiind amândoi implicați în afacerea cu produse cosmetice, „din care facem parte amândoi, de peste doi ani”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre