Simona Ionescu / Redactor Șef

Deea Maxer, cu lacrimi în ochi pe stradă, după anunțarea divorțului. Motivul despărțirii de Dinu a ieșit la iveală

Deea Maxer, cu lacrimi în ochi pe stradă, după anunțarea divorțului. Motivul despărțirii de Dinu a ieșit la iveală
Momente grele pentru Deea și Dinu Maxer după ce au decis să rupă căsnicia. El a ajuns la psiholog, ea plânge în mașină.

18 ani de mariaj nu pot fi uitați cu una, cu două. Indiferent că a decis să-și trăiască viața așa cum vrea, fostei soții a lui Dinu Maxer se vede că nu-i e deloc ușor.

Cu puțin timp în urmă, Deea Maxer a postat un scurt video în timp ce conducea mașina, în care era cu ochii în lacrimi. Se vede clar că nu-i e indiferent faptul că e femeie singură, dar din ce spun sursele, decizia a fost a ei. Bruneta a hotărât însă să plece de acasă, dar și-a achiziționat un apartament în blocul în care a stat cu Dinu. Nici artistului nu-i este bine, iar când a aflat că soția îl părăsește, a ajuns la psiholog.

Tot sursele afirmă că cei doi au decis ca micuța să rămână cu mama, iar băiatul, cu tata. Dinu e foarte atent la educația lui Andreas, de 11 ani, care îi călcă pe urme, iar micuțul, care ia lecții de pian, nu-i iese tatălui din cuvânt. A scos chiar și o melodie, unde demonstrează cât de talentat este.

Care e motivul rupturii dintre Dinu și Deea

Deși nici unul nu a vorbit despre motivul real al despărțirii, fanii spun că s-ar fi certat după ce Dinu a reintrat în trupa AXXA, pe care vrea să o relanseze acum. În plus, bărbatul, care și-a iubit foarte mult soția, are o mare problemă cu gelozia, un lucru pe care Deea nu l-a mai suportat.

De altfel, băieții de la AXXA, Adi Filip, Dinu Maxer, Sorin Raia și Mihai Onilă, au fost recent la emisiunea lui Dan Capatos, unde au vorbit despre revenirea pe scenă. „Ideea de a aduce ceva nou prin ceva vechi. La toate evenimentele la care mergem se cântă piesele vechi.

Trupa AXXA, din nou pe scenă

Ne-am gândit că dacă putem să venim și să cântăm live niște piese vechi, pentru cei din audiență e clar mai bine, mai ales pentru unii tineri care nu le știu. Ne-am gândit să reedităm ceva piese internaționale și să venim și cu niște cuvinte în română, ca să înțeleagă toată lumea. Piese foarte, foarte cunoscute, unele dintre cele mai cunoscute din lume, cover-uri.

„Pasul doi este să creăm un show”

Între timp, am avut și un noroc, un producător care ne-a făcut o ofertă. Și așa am putut să-l chemăm și pe Mihai, care locuiește în Belgia. Așa ne-am gândit să facem ceva care, într-adevăr, să conteze. De aceea, am mers și spre ideea de a nu ne grăbi, de a veni cu un look nou. Vom reface și hiturile noastre (…).

Pasul doi este că o să creăm un show, care se pretează cumva la tot ce înseamnă eveniment cu ștaif”, a transmis trupa AXXA la emisiunea lui Capatos. În 2023, băieții vor fi prezenți la cele trei ediții ale festivalului La Bairam, din Sibiu, București și Constanța.

„Am decis să încheiem căsătoria”

Se pare că Deea a simțit că trece pe locul doi, că proiectele lor comune vor avea de suferit, că nici băiatul lor nu va mai avea un suport mai mare din partea tatălui… și de aici discuții și decizia despărțirii.

Dinu a fost cel care a avut curajul să anunțe vestea pe contul de socializare. Ulterior, același mesaj a fost postat și pe contul fostei sale soții. „Am decis să ne încheiăm căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Mulțumesc, @dinumaxer!

 „Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia”

Voi ne știți viața, ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și tot odată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea și Dinu Maxer!”, este mesajul scris de vedetă pe Facebook.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre