Simona Ionescu / Redactor Șef

Delia, agresată azi noapte de un individ, în parc. Fostul ei iubit a fost tăiat cu cuțitul în același loc

Delia, agresată azi noapte de un individ, în parc. Fostul ei iubit a fost tăiat cu cuțitul în același loc
Experiență destul de grea pentru Delia, seara trecută. Vedeta s-a speriat îngrozitor când a ieșit la alergat.

În timp ce își vedea de treaba ei și alerga în parc, Delia a fost abordată de un bărbat.

Delia a tras spaima vieții, azi noapte, în parc. Ieșise singură să alerge și un individ a oprit-o

După ce bărbatul a întrebat-o dacă e cu adevărat Delia, acesta a început să o urmărească, iar acest lucru a speriat-o cu adevărat pe cântăreață. Blonda a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare în care a spus tot ce are pe suflet și i-a rugat pe toți cei care o văd să-și vadă de treaba lor.

„Mai devreme un tip foarte dubioșel mi-a băgat o lanternă în ochi și m-a întrebat dacă sunt eu”

„Sub nicio formă, dacă mă vezi noapte plimbându-mă, oricine ai fi, nu veni după mine. Oricine ai fi, că mă știi, că nu mă știi, nu mai contează nimic. E noapte, e întuneric. Nu veni după mine. Niciodată. Mai devreme un tip foarte dubioșel mi-a băgat o lanternă în ochi și m-a întrebat dacă sunt eu. „-Ești tu?”/ „-Ce? Da, eu sunt adică, de ce?” Ce naiba! Chestiile astea, noaptea, te sperie! Nu faci așa ceva! Nu faci nimic”, a explicat Delia.

„Mă activez, țip, sun la Poliție și vă dau și două peste ochi”

De asemenea, artista i-a avertizat pe cei care vor să o mai sperie că, dacă se mai întâmplă așa ceva, va suna urgent la poliție și s-ar putea să-i și caftească. „N-am să stau să nu mai ies să alerg la orice oră vreau pentru că nu ar trebui să fie periculos și, în general, nu e.

Dar, dacă vă trece vreodată prin cap să veniți și să… nu știu, să îmi puneți mâna pe un umăr sau să mă bateți pe umăr noaptea, în timp ce alerg, NU! Să nu faceți asta niciodată, nu, niciodată! Mă activez, țip, sun la Poliție și vă dau și două peste ochi. Niciodată să nu faceți așa ceva”, a mai spus jurata X Factor.

Fostul iubit al Deliei a fost înjunghiat în acea zonă

În 2009, Delia a mai trecut printr-un episod traumatizant, când fostul său iubit, Florin Moldoveanu, despre care se spunea în acel moment o va duce în fața altarului, a fost înjunghiat în picior. Evenimentul s-a petrecut la ieșirea din parcul Herăstrău, după ce a început o dispută între Delia, Florin și Codin Maticiuc și grupul agresorilor.

Artista a reușit atunci să-i identifice pe agresori. “Am văzut pozele cu feţele respectivilor. Mi se pare că seamănă în proporţie de 98%. Cred că ei sunt. De altfel, e de datoria poliţiei să-l găsească pe respectivul. Am înţeles că unul dintre ei e găsit”, a declarat atunci artista.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre