Simona Ionescu / Redactor Șef

Delia Matache se descurcă greu în vacanță fără soț. Ultima escapadă a fost cu multe peripeții

Delia Matache se descurcă greu în vacanță fără soț. Ultima escapadă a fost cu multe peripeții
Pasionată de călătorii până în măduva oaselor, Delia Matache nu ratează nici o ocazie să vadă lucruri inedite. Ultima vacanță însă a fost cu multe peripeții.

Delia Matache și-a luat o binemeritată vacanță și a plecat la Veneția. Escapada a fost însă cu nenumărate peripeții care au început chiar din aeroportul din Londra.

„A fost panică”

În timp ce soțul său, Răzvan Munteanu a plecat la Munchen pentru a urmări meciul România-Ucraina, Delia și-a făcut bagajul și a dat o fugă până la Veneția. Dar aventura a fost cu mari probleme, pentru că în aeroportul din Londra, și-a uitat bagajul.

De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, când a ajuns în Veneția, a realizat că nu are bani cash. Ca să nu mai vorbim că era să piardă avionul de trei ori. „A fost panică! Am crezut că pierd al doilea zbor. M-am dus să-mi cumpăr o apă și o ciocolată și dă-i spre poarta pe care abia am găsit-o, pentru că o confundasem cu altă poartă. Erau 500 de avioane care mergeau la Veneția. La poartă mi-am dat seama că n-am bagajul.

„S-a uitat urât la mine, l-am luat, am fugit, am prins zborul”

Am fugit, l-am găsit încă acolo, era o femeie de serviciu care se întreba ce-i cu ăsta. S-a uitat urât la mine, l-am luat, am fugit, am prins zborul. Am prins zborul, ajung în Veneția. Știam unde am cazare, mă duc să caut taxi. Ies, nu sunt taxiuri. 700 de autobuze, dar niciun taxi. Zic: Bă, ce fac? Nu puteam să plec din aeroport! Era ceva haos total. Erau doar niște autobuze care mergeau în Padova”, le-a spus artista fanilor pe Instagram.

„M-au dus la o înghețată. Eram copilul pierdut. Fiul ploii”

Delia Matache, vacanță cu peripeții. Sursă foto: instagram

După o oră de așteptat un taximetrist mai în vârstă i-a cerut Deliei 150 de euro ca să o ducă la destinație. Dar, ce să vezi? A realizat că nu are bani la ea. Așa că „m-am pus pe bancă și așteptam la mila Domnului. N-a vrut nimeni să mă ia”. Într-un final, un domn pe care l-a rugat să-i dea un număr de taxi, s-a îndurat de ea și a luat-o cu mașina.

„Și ne-am înghesuit. Eram 4 sau 5 pe bancheta din spate. Și am asistat la toate discuțiile lor despre vacanță, despre unde au fost, de unde veneau, ce povesteau. A fost atât de ciudat și eram atât de în plus și mă mai întrebau din când în când dacă sunt ok, dacă am aer să respir. M-au dus la o înghețată. Eram copilul pierdut. Fiul ploii”, a povestit vedeta.

„Cine nu are un Răzvan, să-și cumpere”

În final, Delia le-a spus fanilor săi că e ultima vacanță fără soțul său, recunoscând că el este cel care se ocupă de tot. „(…) m-am obișnuit să fiu de mână cu el și să facă el totul și eu să stau momâie, eu să fiu într-o bulă așa atemporală. Sunt ca un pui de găină efectiv. Nu că-s incapabilă, dar nu am avut unde și de ce, pentru că mereu suntem împreună. (…) Cine nu are un Răzvan, să-și cumpere”, a povestit Delia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre