Simona Ionescu / Redactor Șef

Delia vorbește despre hărțuirea sexuală. E prima dată când își povestește trăirile. „Mă bucur că ăștia crapă!”

Delia vorbește despre hărțuirea sexuală. E prima dată când își povestește trăirile. „Mă bucur că ăștia crapă!”
A terminat un liceu de elită al Bucureștiului, dar ce se întâmpla între pereții instituției, Delia nu poate uita niciodată.

A terminat un liceu de elită al Bucureștiului, dar ce se întâmpla între pereții instituției, Delia nu poate uita niciodată.

Delia nu poate tolera sub nici o formă astfel de glume. E prima dată când abordează acest subiect. „Mă bucur că ăștia crapă…”

Delia are alergie la glumele proaste și la cele cu tentă sexuală, iar acest lucru i se trage din perioada liceului, când  prins repulsie în urma unor episoade deloc plăcute. Iar acum reacționează violent când aude așa ceva… Artista a mărturisit că a fost martoră la astfel de abuzuri pe care le-ar fi făcut chiar profesorii, care ajungeau chiar să le pipăie pe colegele ei în zonele intime.

„Acest gen de abuzuri există și au existat dintotdeauna”

„Storytime. Îmi amintesc cum în perioada liceului, o parte din profesorii de muzică le spuneau elevelor cum «Vai, măi, ți-au crescut sânii față de luna trecută» și le pipăiau efectiv pe sâni. Asta se întâmpla la liceu la „Lipatti”, acest gen de abuzuri există și au existat dintotdeauna efectiv că alegi să crezi, să înțelegi sau nu că te gândești «vai, de ce a așteptat 10 ani să povestească».

Atâta i-a luat, atâta i-a luat să-și facă curaj să povestească treaba asta. N-ai niciun drept să judeci, ai drept si judeci agresorul, nu victima. Deci repet, fără niciun fel de exagerare, discuțiile erau auzite de mine în clasă fiind de față când se discuta cu o colegă «Și ești la menstruație?

„Generațiile astea urmează să dispară de pe fața pământului”

Ți-a venit? Când ți-a venit, de cât timp? Ia uite, ți s-au umflat sânii, mamă, fato» și apoi se mergea mai departe la a palpa efectiv sânii, a se analiza situația. Deci nu bat câmpii o secundă și efectiv e trist și este extrem de adevărat. Mă bucur că ăștia crapă, generațiile astea urmează să dispară de pe fața pământului că așa e natura și sper ca generația următoare…

Văd ca tendința să fie spre empatie, sper să fie mulți mai educați în sensul ăsta și mult mai umani și nu atât de primitivi. Asta sper că e salvarea.”, a spus Delia pe Instagram.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre