Simona Ionescu / Redactor Șef

Demi Lovato și-a uimit fanii. Imagini inedite de la plajă

Demi Lovato și-a uimit fanii. Imagini inedite de la plajă
Demi Lovato și Max Ehrich au anunțat vești emoționante: s-au logodit! Cei doi au dus relația la nivelul următor, într-un cadru sublim, la malul mării.

Celebra cântăreață a postat pe contul de Instagram o serie de imagini în care apare alături de iubitul ei, pe plajă. Artista a descris fotografiile cu un text emoționant, în care își declară iubirea pentru Max Ehrich.

„Când eram micuță, tatăl meu natural mereu mă numea „mica parteneră”, ceva ce suna puțin ciudat cu accentul lui de cowboy din sud. Pentru mine totul avea sens și astăzi cuvintele astea au un sens din nou. De astăzi sunt oficial partenera cuiva. @maxehrich am știut că te iubesc din momentul în care te-am cunoscut. Este ceva ce nu pot descrie în cuvinte. Nu m-am simțit niciodată iubită așa, necondițional. Nu pui presiune pe mine niciodată și mă lași să fiu exact așa cum sunt. Mă faci să vreau să fiu cea mai bună versiune a mea. Sunt onorată să îți accept cererea. Te iubesc mai mult decât descrierea poate exprima și sunt nerăbdătoare să am o familie alături de tine. Te iubesc pentru totdeauna baby. Partenerul meu. Pentru viitorul nostru împreună!!!”, spune Demi Lovato.

Poem de dragoste pentru Demi Lovato: „sunt îndrăgostit infinit”

Actorul a postat și el o declarație de dragoste în cinstea logodnei cu frumoasa Demi Lovato. În seria de fotografii de pe contul lui Max Ehrich apare și inelul cu diamante, strălucind la fel de puternic precum iubirea dintre cei doi.

 

„Ești fiecare cântec de dragoste, fiecare film, fiecare vers, fiecare poem, tot ce aș fi putut visa vreodată la un partener în viață. Cuvintele nu pot exprima cât de infinit sunt îndrăgostit de tine și voi fi pentru totdeauna. Nu mai pot petrece nici o secundă din viață pe pământ fără miracolul de a te avea pe tine ca soția mea. Noroc pentru totdeauna, baby”, declară actorul, alături de un emoji cu inel.

Foto: Instagram

Supa de roșii cu orez, ca în Ardeal

Cine este chitaristul de care s-a despărțit Irina Rimes. Exclusiv

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre