Simona Ionescu / Redactor Șef

Demi Moore și-a serbat ziua de naștere. Actrița a primit un cadou ieșit din comun. La 60 de ani are trup de adolescentă. Foto

Demi Moore și-a serbat ziua de naștere. Actrița a primit un cadou ieșit din comun. La 60 de ani are trup de adolescentă. Foto
Cu puțin timp în urmă, actrița Demi Moore și-a serbat aniversarea. Ea s-a distrat alături de cei mai buni prieteni, dar fără iubit.

Povestea de iubire dintre Demi Moore și iubitul său, bucătarul elvețian Daniel Humm, a ajuns la capăt de drum.

Demi Moore și-a serbat ziua de naștere. Actrița a primit un cadou ieșit din comun. La 60 de ani are trup de adolescentă. Foto

Cei doi foști îndrăgostiți s-au afișat prima dată în public anul acesta, dar ceva nu a funcționat așa cum a trebuit și au hotărât să meargă pe drumuri diferite. Surse din anturajul actriței spun că după despărțire ea este foarte bine, mai ales că e mereu alături de familie și prieteni. Până acum însă, nu se cunoaște motivul despărțirii. „Este bine. Este fericită și se bucură de compania copiilor și a prietenilor”, a declarat sursa pentru People.

 

De ziua de naștere, Demi s-a simțit extraodinar

Demi Moore a împlinit 60 de ani pe 11 noiembrie, iar momentul a fost unul extraordinar pentru vedeta care s-a simți extraordinar, a dansat și a zâmbit toată petrecerea. De altfel a a postat și un video pe rețelele de socializare, unde se vede cum a petrecut. ”Să ating această vârstă mă face să mă simt iubită și recunoscătoare. Vă mulțumesc pentru mesajele frumoase pe care mi le-ați trimis”, a scris Demi Moore în dreptul videoclipului postat pe rețelele sociale.

„Un mic cadou pentru mine”

De asemenea, prietenii din online au văzut și ce cadou inedit a primit bruneta, e vorba de un pui de măgar. „Un mic cadou pentru mine! Darren, puiul de măgar de @Kady_Rose. O lucrare uimitoare, frumoasă, grijulie și atentă, care dă viață nouă unei mici creaturi a cărei viață s-a terminat înainte de a avea șansa de a începe.

Sunt atât de fericită că îi pot oferi un loc unde să fie apreciat! Îți mulțumesc, Kady!”, au fost cuvintele lui Demi pe contul de socializare. Nu în ultimul rând, Demi Moore a postat și câteva fotografii în costum de baie, iar fanilor nu le-a venit să creadă cum reușește această femeie ajunsă la 60 de ani să arate atât de bine.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre