Simona Ionescu / Redactor Șef

Demisie-șoc la Antene! Celebra prezentatoare și-a anunțat plecarea după mai multe scandaluri în redacție

Demisie-șoc la Antene! Celebra prezentatoare și-a anunțat plecarea după mai multe scandaluri în redacție
Momente tensionate în redacția Observator. Prezentatoarele continuă să plece. O nouă demisie a fost anunțată, după ce au fost lansate și vorbe grele în public.

O nouă demisie șoc a fost anunțată al Antene. O celebră prezentatoare și-a anunțat plecarea după o serie de scandaluri în redacție. Laura Nureldin a încheiat colaborarea cu echipa de la Antena 1 și va părăsi pupitrul de la Observator din luna mai. În vârstă de 44 de ani, știrista din Iași, a anunțat că va pleca din trustul Intact.

Laura Nureldin a încheiat colaborarea cu echipa de la Antena 1 (Instagram)

Motivul acestei decizii radicale a fost conflictul legat de programarea ei în cadrul jurnalului de weekend, de la ora 19:00, o poziție pe care a refuzat-o constant, însă conducerea a impus-o fără a ține cont de opțiunile ei. Laura a simțit că a fost pusă într-o situație dificilă, considerând că antipatia personală a condus la impunerea unui program care ulterior i s-a atribuit ca fiind responsabilitatea ei exclusivă.

Celebra prezentatoare și-a anunțat plecarea

„Nu pot privi altfel decât ca pe o vendetă personală situația în care sunt pusă din nou – impunerea unui jurnal pe care l-am refuzat constant, cel de ora 19:00 din weekend, doar pentru a-mi fi imputate apoi rezultatele slabe ale acestuia.  Rezultate care nu depind numai de prezentator, oricine ar fi el, ci de un cumul de factori pe care l-am semnalat în repetate rânduri”, a declarat Laura Nureldin, conform Cancan.ro.  Laura Nureldin a spus că trăiește o „premieră amară”, faptul că antipatia pe care și-a atras-o a primat în fața profesionalismului.

„Dar, la urma urmei, Observator este «despre oameni». Poate că va ajunge și «așa cum trebuie să fie». Din toate punctele de vedere. Din luna mai voi părăsi echipa Observator”, a mai spus Laura Nureldin, pentru aceeași sursă.

Nureldin nu e singura care pleacă. Geamănu a plecat și ea

Cu o experiență de peste două decenii în domeniul televiziunii, Laura Nureldin a ocupat diverse poziții, inclusiv editor, realizator și prezentator de știri la Realitatea TV, N24, The Money Channel, TVR 1 și Antena 3. Pe lângă activitatea sa televizată, este și autoarea mai multor cărți, printre care se numără Regii timpului, Detox și Revertis. Despre planurile sale viitoare nu a dezvăluit încă detalii.

Octavia Geamănu a părăsit trustul Intact încă de anul trecut (Instagram)

Laura Nureldin nu este singura știristă nemulțumită de ceea ce se întâmplă în redacția Observatorului Antenei 1. Fosta prezentatoare Octavia Geamănu,  a dus o adevărată luptă pe rețelele sociale cu postul de televiziune la care e angajată deși nu mai apare „pe sticlă!”.  Ea a fost concediată, acum un an, după  nouă luni de „coșmar” în care, susținea ea, ar fi fost „hărțuită” de angajatorii ei. Prezentatoarea știrilor a pierdut procesul cu trustul Intact și a fost dată afară de la televiziunea la care a lucrat în ultimii 18 ani.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre