Simona Ionescu / Redactor Șef

Denise Rifai a recunoscut ce nu ar găti niciodată. Ce alimente a trecut pe lista celor interzise

Denise Rifai a recunoscut ce nu ar găti niciodată. Ce alimente a trecut pe lista celor interzise
E frumoasă, talentată, reușește mereu să-i încurce pe invitații săi de la Kanal D cu întrebările grele pe care le adresează. Ce nu știați despre Denise Rifai.

Se bucură de admirația publicului și niciodată nu a fost văzută decât arătând ca scoasă din cutie. Iată cum își păstrează imagina Denise Rifai.

Denise Rifai a recunoscut ce nu ar găti niciodată. Ce alimente a trecut pe lista celor interzise

Întotdeauna, Denise Rifai a avut grijă de silueta sa, iar într-un interviu pentru OKMagazine, vedeta a spus ce alimente nu le consumă niciodată. Din păcate are prea puțin timp la dispoziție în bucătărie și nici nu face parte din categoria gospodinelor. Dar dacă ar face acest lucru, bruneta spune că niciodată nu ar găti cozonaci.

„Mi-ar plăcea tare mult să știu să gătesc, dar am avut altă treabă până acum. Poate că atunci când voi avea mai mult timp liber, o să învăț să gătesc. Nu aș găti în viața mea cozonaci, nu pot să gătesc ceva ce nu aș mânca eu”, a declarat Denise Rifai.

Nu mănâncă niciodată pâine, carne de porc și nu consumă băuturi cu acid

Ca să arate perfect, Denise a mărturisit că nu mănâncă pâine, carne de porc sau lactate și nu bea băuturi carbogazoase. În schimb, merge constant la sală și merge cât se poate de mult pe jos.

„Plăcerea mea cea mai mare este să mă plimb, să merg mult pe jos, la sală. De la un punct încolo, nu mai este o chestie opțională, ci ceva ce trebuie făcut. Sunt anumite grupe de mușchi care trebuie întărite. Mă îngrijesc cât de mult pot”, a adăugat vedeta.

Dulciuri consumă doar când e foarte obosită

Vedeta s-a axat pe legume și proiecte, dar fără cartofi, iar fructele nu le consumă zilnic. Iar dulciurile devin o prioritate atunci când e foarte obosită. „Eu mănânc foarte atent și aleg să mănânc și încerc să mănânc cât mai mult legume și proteine și cam atât, un fruct, dar nu în fiecare zi.

Adică zahărul îl percep ca pe o bucurie, un cadou, în anumite momente ale săptămânii sau ale lunii, când sunt foarte foarte obosită și atunci la oboseală am nevoie de dulce. Nu pun sare absolut deloc în plus față de ce au alimentele astea, pentru că evit să rețin apă, mai ales acum, fiind și foarte cald”, a mai spus Denise Rifai.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre