Simona Ionescu / Redactor Șef

Descoperire oripilantă într-un bloc din Sectorul 4. A fost chemată urgent Salvarea

Descoperire oripilantă într-un bloc din Sectorul 4. A fost chemată urgent Salvarea
Reprezentanții Poliției Locale sector 4 au avut un adevărat șoc atunci când au intrat într-un apartament dintr-un bloc din sectorul 4, care semănă a depozit de gunoi. A fost nevoie de intervenția medicilor de la Salvare.

Oamenii legii au ajuns în focarul de infecție după ce administratorul blocului n-a mai suportat și a reclamat totul, cerând ajutorul autorităților locale. Au venit și cei de la Salvare.

În acel apartament din Sectorul 4 nu locuia proprietarul, ci o altă persoană, care sub nici o formă nu a vrut să le permită muncitorilor să înlocuiască ferestrele vechi și stricate cu tâmplărie termopan, în condițiile în care imobilul era în reabilitare.

Bărbatul care locuia în apartament nu a vrut să coopereze cu autoritățile, dar a acceptat să fie dus la spital

În apartamentul situat la parterul blocului din sectorul 4 au ajuns în aceste condiții polițiștii locali de la Serviciul Protecția Mediului și Serviciul Intervenții, alături de reprezentanți DGASPC sector 4, precum și polițiști de la secția 16 poliție și reprezentanți ai SMURD-ului cu o Salvare.

Când autoritățile au reușit să pătrundă în apartament, s-au lovit de o imaginea greu de desprins în cuvinte. Pe lângă mirosul care nu putea fi suportat, s-au lovit de zeci de cutii de metal și plastic, plus cartoane și mormane de resturi alimentare care erau până aproape de tavan. Bărbatul care locuia în acest loc nu a vrut deloc să colaboreze cu oamenii legii. Spre norocul lui, a acceptat totuși să fie dus la spital cu Salvarea, unde va primi îngrijirile necesare de la medicii de specialitate.

Proprietarul îi lăsase bărbatului o împuternicire pentru a permite muncitorilor să se ocupe de casă

Ulterior s-a aflat că proprietarul apartamentului care arată ca o ghenă de gunoi era plecat din țară. De bună credință, omul i-a lăsat celui care locuia în acel spațiu insalubru o împuternicire pentru a permite accesul muncitorilor.

Aceștia urmau să se ocupe de anvelopare, montarea tâmplăriei PVC, precum și schimbarea sau reparația conductelor de apă, termoficare etc. În cel mai scurt timp, autoritățile locale ale Sectorului 4 se vor ocupa de igienizarea apartamentului, iar locatarii blocului au răsuflat ușurați.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre