Simona Ionescu / Redactor Șef

Despărțire bombă în showbizz. Și-au spus adio, după ce au anunțat că vor ajunge în fața altarului

Despărțire bombă în showbizz. Și-au spus adio, după ce au anunțat că vor ajunge în fața altarului
După ce doi comedianți celebri au divorțat, o altă vedetă cunoscută i-a spus adio iubitului său. Cu puțin timp înainte, au anunțat că vor ajunge în fața altarului.

Vedeta care acum a dat vestea tristă a despărțirii avea planuri mari cu iubitul său și vorbea despre căsătorie. Care a fost motivul pentru care au ales să meargă pe drumuri diferite.

Dana i-a mulțumit fostului iubit pentru tot ce au trăit împreună

Dana Roba și Beniamin, bărbatul care i-a fost alături în cele mai grele momente ale vieții, când a fost la un pas de moarte, au ajuns la despărțire. Femeie asumată, Dana a postat un mesaj pe contul de socializare, în care i-a mulțumit iubitului său pentru toată perioada frumoasă petrecută împreună.

Cei doi au trăit o poveste de dragoste care a durat aproape un an. Din mesaj se poate înțelege că decizia despărțirii a fost luată de Dana Roba.

Dana Roba: „Viața merge înainte și fără mine”

Dana Roba și Beniamin urmau să se căsătorească, acum și-au spus adio

 „Din păcate, relația mea cu Beni s-a terminat aici! Îți mulțumesc că ai fost alături de mine timp de un an. Consider că și eu ți-am fost alături din toate punctele de vedere. Iar acum nu mai pot… Viața merge înainte și fără mine…”, a fost mesajul vedetei. Despre motivul despărțirii nu s-a spus nimic încă, dar pare că decizia Danei Roba ar fi una definitivă.

„Beni este bărbatul care a stat lângă mine când am trecut prin valul umbrei morții”

Se pare că ceva nu funcționa în relația lor de anul trecut, pentru că au existat zvonuri de căsătorie și în septembrie anul trecut. Atunci, Dana Roba a vorbit clar despre acest subiect delicat și a negat totul.  

„Nu m-am despărțit de Beni, nici nu intră în discuție așa ceva. Suntem doi oameni maturi si asumați până la capăt. Ne iubim foarte mult, și ne dorim ca DUMENZEU să fie cu noi în continuare. Beni este bărbatul care a stat lângă mine când am trecut prin valul umbrei morții.

Când nu aveam păr pe cap, și eram distrusă. Cu mâinile în gips până la coate, el îmi dădea sa mănânc. Ba mai mult de atât, în fiecare zi îmi spunea: Ești frumoasă, voi rămâne lângă tine orice s-ar întâmpla”, a povestit atunci Dana Roba.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre