Simona Ionescu / Redactor Șef

Detalii cutremurătoare din ultimele luni de viață ale Lisei Marie Presley. Acestea au dus la moartea ei

Detalii cutremurătoare din ultimele luni de viață ale Lisei Marie Presley. Acestea au dus la moartea ei
La scurt timp după ceremonia Globurilor de Aur, unica fiică a regelui Rock and roll, Lisa Marie Presley, a murit în condiții dramatice. Cauza decesului nu a fost până acum comunicată oficial.

Lisa Marie Presley a urmat un regim extrem de slăbire  în lunile care au precedat moartea ei, pentru că a vrut să arate cât mai bine pentru a sărbători filmul „Elvis” în timpul diferitelor ceremonii de premiere au declarat surse din familie pentru TMZ. Sursele publicației arată că doar cu 2 luni înainte de Globurile de Aur, Lisa Marie a suferit o operație plastică și a început să ia medicamente pentru slăbit.

Însă mai există o informație șocantă. Apropiați ai familiei spun că Lisa Marie lua din nou opioide, o dependență cu care s-a luptat ani de zile. Tatăl său, așa cum se știe, a avut la rândul său aceeași problemă. Unica fiică a lui Elvis Presley a dat 2 interviuri în timpul Globurilor de Aur, în care arata îngrijorător de slăbită, bâlbâindu-și cuvintele și atât de nesigură încât a trebuit să se țină de o prietenă în timp ce vorbea.

Lisa Marie Presley se pare că începuse să se drogheze din nou

Dr. Drew a declarat pentru TMZ că, atunci când a văzut interviurile Lisei Marie Presley a fost evident pentru el că aceasta în mod cert se afla sub influența unor substanțe. Surse din familie au mai declarat presei că în dimineața în care a murit, Lisa s-a plâns de dureri abdominale.   Lisa Marie a intrat în stop cardiac complet pe 12 ianuarie la casa ei din Los Angeles. A fost transportată de urgență la spital, unde a murit doar câteva ore mai târziu.

Până acum, cauza morții Lisei Marie Presley a fost amânată în așteptarea rezultatelor toxicologice, care ar putea dura câteva luni. Deoarece cauza morții rămâne nedeterminată, există deja un război în familie.  Priscilla Presley, mama Lisei Marie, a depus documente legale în care contestă o schimbare pe care se presupune că fiica ei a făcut-o. Lisa a numit-o administrator pe Priscilla în 2010, dar apoi a renunțat în 2016 și a înlocuit-o cu fiica ei, Riley Keough. Acum Priscilla sugerează în documente că modificarea din 2016 este frauduloasă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre