Simona Ionescu / Redactor Șef

Detalii picante despre presupusa amantă jurnalistă a lui Leo Messi

Detalii picante despre presupusa amantă jurnalistă a lui Leo Messi
Nu este ușor să fii vedetă și să ajungi ținta unor povești (indiferent că sunt reale sau nu) care îți pun în pericol viața de familie. Prin asta trece Lionel Messi, a căruit căsnicie cu cea care îi e alături de 15 ani, trece, zilele acestea, printr-un real cutremur.

Lumea e curioasă să afle cine e presupusa amantă a celebrului fotbalist, iar detaliile picante descoperite merită toată atenția. După cum probabil știți, publicația braziliană Direto Do Miolo susține că Lionel Messi o înșală pe soția sa, Antonela Roccuzzo, cu jurnalista argentiniană Sofia Martinez. Aceasta este jurnalista care i-a ținut un discurs cu adevărat pasional la Campionatul Mondial de Fotbal, desfășurat anul trecut în Qatar.

Sofia Martinez este o cunoscută jurnalistă argentiniană, care a bifat deja în carieră cele mai importante competiții sportive (Sursa foto: Instagram)

În timp ce unele publicații susțin că ar avea dovezi că în viața sportivului există o amantă de multă vreme, prietenii de familie bagă mâna-n foc că așa ceva nu există.

Dar cine este așa-zisa amanta jurnalistă?

În vârstă de 30 de ani, Sofia Martinez este o cunoscută jurnalistă argentiniană, care a bifat deja în carieră cele mai importante competiții sportive, inclusiv Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ea a fost prezentă la meciurile echipei naționale din țara sa, inclusiv la Cupa Mondială din Qatar, unde Leo Messi a câștigat trofeul cu Argentina. Sofia Martinez este corespondentă a televiziunii publice din Argentina, ESPN, dar și a programului de radio „Perros de Calle”.

Sofia Martinez a transmis Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar pentru postul național de televiziune al Argentinei (Sursa foto: Instagram)

Toate zvonurile au început în timpul Mondialului de fotbal din Qatar, unde jurnalista a făcut senzație. În primul rând, ea i-a făcut fotbalistului o declarație uimitoare, în live, în timp ce îi lua interviu, după calificarea Argentinei în finală.

Sofia Martinez și Leo Messi au fost „cuplați” de presă, după declarația laudativă făcută de jurnalistă într-un interviu (Sursa foto: Instagram)

„Indiferent de rezultat, tu ai ceva pe care nimeni nu ți-l poate lua, faptul că ești una cu argentinienii, cu fiecare dintre ei. Știu ce supun, nu e niciun băiat care să nu își dorească tricoul tău. Ți-ai pus amprenta pe viața fiecăruia dintre noi și asta, pentru mine, înseamnă mai mult decât câștigarea unei Cupe Mondiale.

Nimeni nu îți poate lua asta și aceasta este recunoștința mea pentru fericirea pe care o aduci multor oameni. Sper serios să rămână aceste cuvinte în inima ta. Chiar cred că asta este mai important decât să câștigi o Cupă Mondială. Îți mulțumesc, căpitane!”, i-a spus atunci jurnalista lui Messi.

Jurnalista are iubit, dar nu duce lipsă de admiratori

Un episod interesant s-a petrecut în aceeași perioadă. În timpul unui live, lângă frumoasa jurnalistă a oprit un Lamborghini în care se afla un qatarez, despre care ulterior presa a scris că ar fi milionar.

Bărbatul a invitat-o să urce alături de el. Pe locul din dreapta se afla o cutie neagră de care era legată cu fundă o versiune la scară mică a trofeului Campionatului Mondial. „E pentru mine?”, a întrebat jurnalista. „Da, este al tău!”, i-a răspuns bărbatul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diego Leuco (@dieleuco)

Argentinianca a luat cadoul din mașină și s-a îndepărtat. L-a deschis, în timp ce întreaga scenă era în continuare filmată și transmisă, live, de postul național de televiziune argentinian.  În cutie a găsit un smartphone Samsung S22 Ultra, care valorează peste 1.000 de euro. Comentariile nu au întârziat să apară. Din studioul emisiunii de acasă, moderatorul și invitații au început să glumească: „Din acest moment ești urmărită non-stop de guvernul din Qatar”.

Oficial, jurnalista Sofia Martinez este într-o relație cu jurnalistul Diego Leuco, care a fost și el prezent la Campionatul Mondial de Fotbal din Quatar. Alături de iubit, ea postează deseori în mediul online clipuri și imagini.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre