Simona Ionescu / Redactor Șef

Detaliile unei povești triste. Narcisa lui Guță a ajuns săracă și dată în judecată

Detaliile unei povești triste. Narcisa lui Guță a ajuns săracă și dată în judecată
Narcisa, fosta iubită a „Regelui manelelor” Nicolae Guță are mari probleme. Se pare că a sărăcit de tot. Situația e cât se poate de gravă, „Regina aroganțelor” cum era numită în vremurile ei bune, ajungând să fie chemată în fața instanței.

Unele din problemele Narcisei Guță sunt mai vechi. În urmă cu ceva timp, aceasta a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală. Acest lucru s-a întâmplat după ce Narcisa a aflat de relația lui Nicolae Guță cu „Beyonce de România”, a intrat în casă peste tânără, a bătut-o și i-a și furat câteva bunuri.

Narcisa Guță, pe numele din buletin Narcisa Balaban, este și parte vătămată într-un dosar penal înregistrat la Judecătoria Focşani după ce a fost bătută crunt de un fost iubit. Fapta a avut loc la finele anului trecut, când agresorul ar fi amenințat-o cu moartea arătându-i un briceag pe care-l avea asupra lui. Bărbatul, pe numele lui,  Cornel M, a fost trimis în judecată pe 16 noiembrie pentru distrugere, ameninţare, violare de domiciliu, lovire și alte violenţe,

„În jurul orelor 24:00, a intrat forţat în curtea imobilului reclamantei, a apucat-o de păr, a ameninţat-o cu un briceag, spunându-i că o omoară şi a lovit-o cu pumnii şi picioarele peste faţă şi peste picioare provocându-i leziuni şi echimoze la faţă, ochi şi genunchi, repetându-i întruna că o omoară” , se arată în motivarea ordinului de protecție.

„Regina aroganțelor” nu are după ce bea apă, „Regele manelelor” nu o ajută

Dar adevăratele probleme ale Narcisei sunt de altă natură.  Iar situația este cât se poate de gravă. „Regina aroganțelor” cum era numită în vremurile ei bune, Narcisa a ajuns să aibă restanțe la întreținere, și este vorba de sume uriașe de bani. Ca atare, Asociația de locatari a dat-o în judecată pentru recuperarea banilor pe care aceasta îi datorează.

Narcisa, care cucerise, la un moment dat, publicul cu piesa ei „Actrița principală”, alături de DeSanto, a ajuns săracă-lipită pământului. Vecinii Narcisei au deschis un proces la Judecătoria Sectorului 3 din Capitală pentru a recupera datoriile colosale pe care Narcisa Guță le-a acumulat. Următorul termen al procesului, care a fost deja amânat de două ori, va avea loc pe 2 noiembrie.

Pandemia i-a pus capac Narcisei. Până la Starea de Urgență, aceasta  mai avea cântări, apoi totul s-a anulat, iar iubita lui Guță a rămas fără nicio sursă de venit. La un moment dat, Narcisa l-a acuzat pe manelist că nu se îngrijește deloc de pensia alimentară pentru fiul său și că nu o ajută financiar, după ce a părăsit-o pentru alta.

Sursa foto: Instagram

Ce povestește Mădălina Ghenea despre primul film pe care l-a făcut în România. Lansarea va fi curând

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre