Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluiri. De ce a fost pusă pe liber Viviana Sposub de către Kanal D

Dezvăluiri. De ce a fost pusă pe liber Viviana Sposub de către Kanal D
Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea se pare că nu-i aduce doar lucruri bune tinerei, chiar dacă fosta prezentatoare se declară îndrăgostită lulea.

După ce emisiunea Dimineți cu noi de la Kanal D a fost scoasă grilă, doar Viviana Sposub a rămas pe dinafară.

A ieșit la iveală adevărul. De ce a fost pusă pe liber Viviana Sposub

Viviana Sposub a încheiat proiectul cu cei de la Kanal D, iar mai marii postului de televiziune nu au mai inclus-o în nici un alt proiect. Nu același lucru s-a întâmpla cu cei doi foști colegi ai săi, Bursucu′ și George Tănase, care au primit de lucru la emisiunea „ZigZag” de pe canalul de YouTube theXclusive, deținut tot de șefii Kanal D.

Această decizie a acestora se pare că a fost influențată de iubitul tineri, fostul soț al Andreei Bălan. Conducerea trustului, spun surse apropiate, ar fi fost extrem de deranjată de faptul că Burcea era prezent pe platourile de filmare, ori de câte ori iubita sa avea de lucru.

„Dar se vedea că ei nu îi convenea, parcă îi era rușine să se bage în seamă cu producătorii”

„Și George Burcea e vinovat! Ce a făcut el acolo… În iulie, când s-a câștigat mașina oferită de Radio Impuls, Viviana era stânjenită că George a însoțit-o chiar și acolo.

Plus că el nu vorbea cu nimeni, nu știu la ce venise. Nu știu ce relație au ei, poate e gelos. Dar se vedea că ei nu îi convenea, parcă îi era rușine să se bage în seamă cu producătorii, tocmai să nu-i bată obrazul că iar venise cu el”, a declarat o sursă pentru Cancan.

Anul trecut a fost dată afară și de la ProTV

Viviana a pierdut și un post important la ProTV, anul trecut fiind dată afară de la emisiunea „Vorbește Lumea”, unde prezenta alături de Cove. Nimeni nu știe care a fost cu adevărul motivul, dar sursele spun că aceasta ar fi cerut o mărire de salariu. Mai marii trustului i-au spus să aibă răbdare, dar pentru că a insista, a fost exclusă definitiv din proiect.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre