Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluiri despre „chestiile folositoare” din casa Andreei Esca. Cine a dat-o de gol

Dezvăluiri despre „chestiile folositoare” din casa Andreei Esca. Cine a dat-o de gol
De când a fost în Asia Express, Aris Eram, fiul Andreei Esca e tot mai vizibil pe rețelele de socializare. Recent, tânărul le-a arătat fanilor câteva „chestii folositoare” din locuința părinților.

Mulți și-au dorit de-a lungul anilor să vadă ce se află în casa Andreei Esca. A făcut-o acum fiul său, Aris Eram,  care le-a adus zâmbete pe buze fanilor săi.
Aris Eram le-a făcut ziua frumoasă internaților cu o postare recentă pe contul său de socializare. Fiul Andreei Esca a pus e tapet toate „chestiile folositoare” din casa mamei sale, iar fanilor nu le-a venit să creadă ce-au văzut. Pentru că sunt obiecte la care nici cu gândul nu v-ați fi gândit. De la o pompă de benzină, la niște chibrituri uriașe. Nu lipsește nici mini grădina, precum și un storcător cu totul și cu totul ieșit din comun. Dar ciudățeniile nu se termină aici.

Ce caută o ușă de restaurant în casa Andreei Esca?

@aris.eram

Multe Chestii foarte folositoare sunt prin casa 😂😂

♬ original sound – Aris Eram

Aris Eram le-a prezentat fanilor și niște tacâmuri pe care le-ar fi putut folosi doar uriașii, precum și o cană XXL, care, dacă ar fi umplută, ar sătura întreaga familie. Acestora li se alătură o ușă de restaurant, iar pe un perete sunt puse toate coperțile revistelor unde a apărut celebra prezentatoare. Din decor mai face parte o riglă uriașă, pe care Aris a arătat-o cu mult umor.

Fanii au sărit imediat cu mesajele

După ce au văzut aceste obiecte cu totul ieșite din comun, fanii au sărit imediat cu mesajele. „Așa mai vedem și noi ce au oamenii bogați prin casă”, „Cele mai faine sunt ușa de restaurant si revistele înrămate… dar top este zâmbetul lui Aris”, „Dar storcătorul ăla uriaș ce reprezintă? Cm vazut și într-un film chestia aia”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor. „Hai că pompa o înțelegem. Lucrurile xxl? What for?”, „Când putem vizita acest muzeu? Grupuri de zece persoane, preț vă rog”, au spus alți internauți care au fost fascinați de ciudățeniile Andreei Esca.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre