Simona Ionescu / Redactor Șef

Din India, Iulia Vântur își croiește drum spre Turcia. Nunta cu Salman Khan nu se prevede în viitor

Din India, Iulia Vântur își croiește drum spre Turcia. Nunta cu Salman Khan nu se prevede în viitor
De când s-a mutat în India, toate lucrurile îi merg din plin Iuliei Vântur. Ce proiect a pus la cale fosta prezentatoare.

Iulia Vântur se bucură de o viață extrem de frumoasă și proiectele curg pe bandă rulantă. La ce lucrează acum.

Iulia Vântur e pe cai mari. Vrea să dea lovitura și în Turcia

După ce i-a făcut pe indieni să se îndrăgostească de ea, Iulia Vântur vrea să le ia mințile și turcilor. Și are toate șansele, grație noului proiect pe care îl are în Turcia. Potrivit presei din India, e vorba de un lung metraj care este o coproducție India-Turcia.

„Voi reveni doar cu un proiect ambițios la nivel internațional, lumea din televiziune mă așteaptă”, a mărturisit vedeta pentru publicația Snob Magazin.

Se întoarce în televiziune

Dar asta nu e tot pentru că aceeași publicație titrează faptul că frumoasa Iulia va reveni în televiziune cu un format internațional și toată lumea este curioasă să afle cât mai repede despre ce este vorba. Pe de altă parte, publicația spune despre Iulia Vântur că este cea mai bună prezentatoare a României, după ce a moderat emisiuni celebre precum Dansez pentru tine și Ferma vedetelor.

„Eu fac interviurile, e conceptul la care m-am gândit eu și pe care l-am pus în practică”

„Am de terminat un proiect, un documentar serial, o poveste, portretul unui star văzut de toți cei din jur, iar starul este Salman Khan. Eu fac interviurile, e conceptul la care m-am gândit eu și pe care l-am pus în practică. Am început filmările de anul trecut, apoi a trebuit să ne oprim, dar acum aproape l-am terminat, foarte puțin mai avem”, s-a destăinuit vedeta pentru Libertatea.

Știe deja unde își va petrece luna de miere

Chiar dacă susține că o căsătorie nu e prioritară acum, Iulia a vorbit cu ceva timp în urmă unde și-ar dori să petreacă luna de miere. „Eu, când eram mai mică, adolescentă, am văzut un loc superb: Bora Bora. Nu am ajuns încă, cumva pentru că am păstrat-o ca destinație de lună de miere. (…)

Până la un moment dat, ca toți părinții, mă întrebau când o să fac pasul. I-am zis mamei așa: „Mama, vrei să fiu fericită sau căsătorită”? Că dacă vrei să fiu căsătorită, am zis: acum mă căsătoresc. Mi-a zis că vrea să fiu, totuși, fericită”, a mărturisit vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre