Simona Ionescu / Redactor Șef

Din nou scandal. Prințul Harry luat la rost de socrul său. O implică și pe Regină

Din nou scandal. Prințul Harry luat la rost de socrul său. O implică și pe Regină
Tatăl lui Meghan Markle a pus piciorul în prag și a făcut declarații șocante la adresa prințului Harry.

Thomas Markle, tatăl lui Meghan, nu a mai suportat și a spus tot ce are pe suflet. Acesta l-a târât în noroi pe ginerele său.

Harry a primit o lecție dură de la socrul său. Ce îi pregătește prințul bunicii sale

Socrul prințului Harry, Thomas Markle a făcut un gest la care nu s-ar fi gândit nimeni. Acesta a spus lucrurilor pe nume și l-a acuzat că și-a părăsit familia, considerând că acest lucru nu reprezintă nici asumare și nici bărbăție. Și nu ar fi prima persoană care susține că Harry a ales calea cea mai ușoară.

Thomas spune că a înțeles situația gravă prin care a trecut Harry, fiind în depresie din cauza morții mamei sale care l-a marcat îngrozitor, dar nu era normal să uite de rolul pe care-l are în familia regală. Mai mult, Markle susține că tot greul e dus de regină care, la 95 de ani e puțin depășită de responsabilități. Dovadă că tocmai și-ar fi amânat o vizită oficială și a fost internată în spital, ca urmare a oboselii acumulate în timp.

„Ar trebui ca toți să ne maturizăm puțin”

Socrul lui Harry a mers și mai departe și a explicat că prințul nu face nimic util în acest moment, în afară de a se plimba cu bicicleta. În interviul pentru Good Morning Britain, acesta a dat bomba și a menționat că Harry pregătește ceva neplăcut pentru bunica sa.

Se pare că o va insulta pe aceasta în viitoare sa carte care, spune Thomas Markle, ar fi fost scrisă doar pentru bani.

Pe de altă parte, după tot acest atac, bărbatul spune că își dorește să se împace cu fiica sa și vrea să-și vadă nepoții. „Ar trebui ca toţi să ne maturizăm puţin, să vorbim între noi, să ne împăcăm, pentru binele copiilor şi pentru binele nostru. (…) Vor creşte şi vor dori să ştie mai multe lucruri despre ei înşişi”, a mai spus Thomas Markle.

Sursă foto: insider

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre