Simona Ionescu / Redactor Șef

Dinu Maxer, despre împăcarea cu Deea: „Poate un război nuclear, să fim obligați să stăm împreună, altfel nu”

Dinu Maxer, despre împăcarea cu Deea: „Poate un război nuclear, să fim obligați să stăm împreună, altfel nu”
Nimeni nu s-a așteptat vreodată ca Dinu Maxer și Deea să aleagă să meargă pe drumuri diferite, dar încurcate sunt căile Domnului.

După ce au anunțat divorțul, cele două vedete au apărut și cu alți parteneri. Pentru Dinu Maxer iubirea a ținut puțin, Deea însă se pare că a avut mai mult noroc.

Chiar dacă cea alături de care spera să-și refacă viața a fugit, Dinu Maxer nu-și face probleme, conștient fiind că e un bărbat șarmant, alături de care orice femeie și-ar dori să trăiască. Dar cântărețul are și un tipar de femeie: neapărat brunetă și cu ochii migdalați. „Se pare că am un tipar de femeie care mă atinge direct la inimă. Cred că este bruneta cu ochii migdalați. Așa se întâmplă”, susține artistul.

Dinu Maxer crede în steaua lui norocoasă

„Sunt un bărbat matur, nu aș putea niciodată să mă întorc”

Deși există persoane din anturajul celor doi care și-ar dori ca Deea și Dinu să se împace, bărbatul exclude orice posibilitate ca acest lucru să se întâmple. Cei doi au rămas în relații bune pentru a-și crește copiii, însă nimic mai mult „Răspunsul e atât de ușor: nu. Dacă mă întrebai acum o lună jumate, răspunsul probabil era da, dar acum nu. Culmea e că îmi place statul ăsta, uitasem de el. Mă știu pe mine, sunt un bărbat matur, nu aș putea niciodată să mă întorc.

Deea Maxer, mai fericită ca niciodată, la brațul altui bărbat

„Poate un război nuclear, să fim obligați să stăm împreună, altfel nu”

Există psihologi care spun că femeia se întoarce, iar bărbatul ar putea fi deschis către așa ceva, dacă nu e într-o relație. Mă cunosc pe mine ca bărbat, iar în ce stadiu sunt acum, mai mult ca sigur nu. Poate un război nuclear, să fim obligați să stăm împreună, altfel nu”, a declarat Dinu Maxer, în cadrul emisiunii „După faptă și răsplată”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre